Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2010, 12:21 Пограбування
У Маріуполі озброєні злочинці пограбували АЗС
У Маріуполі озброєні злочинці пограбували АЗС

У Маріуполі двоє молодиків пограбували АЗС. Два тижні вони розробляли план скоєння злочину, вкрали двадцять тисяч гривень. Тепер сидітимуть у в’язниці.

Двом молодикам забракло грошей на гультяйне життя. Роботи не було та й не хотілося їм працювати. Тому вирішили скоїти злочин. Об’єктом пограбування обрали заправку, де була ще й продуктова крамниця.

Іван Бабаєв, керівник прес-служби Маріупільського МУ міліції:

- Изготовили маски, вооружились и выбрали время - это было 4 часа утра, так как бдительность заправщиков была на исходе, так как сутки отработали. Они выехали туда на автомобиле, автомобиль поставили за квартал в частном секторе от заправки, а остальное расстояние шли пешком.

Із собою на справу взяли травматичного пістолета й бойового нагана. Спочатку знешкодили охоронця, потім рушили до каси: один тримав під прицілом касира, інший - забирав гроші.

Олексій Одарич, в.о. керівника сектору Орджоникідзівського РВ міліції м. Маріуполя:

- Совершили разбойное нападение, выстрелив в охранника, и забрали порядка 20 тысяч гривен. Потратили на собственные нужды - купили вещи, на еду тратили, плюс - это молодые парни, необходимы были деньги на различное.

Грабіжники добре погуляли, та відтепер їм буде не до дівчат і пиятики - за розбійний напад із завданням тяжких тілесних ушкоджень обом загрожує ув’язнення на термін від 8 до 15 років, ще й із конфіскацією майна.