Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 жовтня 2010, 14:14 Пограбування
На Київщині охоронець інтернет-клубу пограбував касу на 100 тис. грн.
На Київщині охоронець інтернет-клубу пограбував касу на 100 тис. грн.

Обібрав своє місце роботи, та ще й сам себе побив. На Київщині охоронець інтернет- клубу разом зі спільником забрав із каси сто тисяч гривень. Щоправда, вкрали невміло.

Я не винен, виправдовується нині злочинець перед слідством. Мене намовили.

Затриманий:

- Він мені сказав, щоб я взяв балончик.

- І що ви мали зробити?

- Щоб я забризкав йому в очі, тіпа я постраждав. Він мені сам показав, куди бить.

Цей чоловік розповідає про охоронця місцевого інтернет-клубу. Вже не перший місяць він сидів у борговій ямі. Потрібні були гроші.

Затриманий:

- Він сказав, що поділимо гроші пополам, бо йому срочно надо були гроші, і він казав вплоть до того, що повіситься.

Вирішили пограбувати власне місце роботи. Щоб усе було природно, придумали план: уночі охоронець вийшов на вулицю - нібито, виніс сміття. Цієї миті на нього напав грабіжник у масці, побив, удерся до клубу і забрав сто тисяч гривень.

Олег Янчинський, заступник керівника Макарівського РВ міліції:

- Грав він свою роль дуже добре, бо були синці на тілі, він вів себе в лікарні в предобморочном стані, постійно йому ставили капельницю, бо його тільки лікарі підіймали, як ми приїжджали - розповідав, що у нього крутиться в голові, він нічого не баче і падає, не може и слова сказать.

Поміркували міліціянти - й виникли підозри: якось підозріло поводився охоронець тієї ночі. Виносити сміття - не його робота, та ще й о четвертій ранку?

Олег Янчинський, заступник керівника Макарівського РВ міліції:

- З закладу вже в 4 ранку він попросив останніх відвідувачів залишити даний заклад, бо він зачиняється. Хоч даний заклад має дозвіл працювати цілодобово.

І синці в охоронця дивні були - неприродні. Вже згодом міліціянти з медиками з'ясували - після постановочної бійки з другом чоловіку травм видалося замало.

Олег Янчинський, заступник керівника Макарівського РВ міліції:

- Він, побачивши, що тілесні ушкодження не значні, ще сам собі кулаком наніс 2 удари в ніс, щоб пішла кров, розмазав кров по лиці.

Гроші знайшли вже наступного дня. А ось вину охоронця доводили довше. Нині і йому і спільникові загрожує ув'язнення на чималий термін.