Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 жовтня 2010, 14:46 Пограбування
У Чернівцях майстерню шиномонтажу пограбували серед білого дня
У Чернівцях майстерню шиномонтажу пограбували серед білого дня

Замість платні за ремонт колеса - погрози пістолетом. Так розрахувалися чоловіки з працівником майстерні шиномонтажу. Проте на цьому історія не завершилася: перш ніж піти, клієнти забрали ще й чужі гроші.

Погрози пістолетом, вимагання віддати гроші - все це коїлося серед білого дня в цій майстерні. Не зупинило гостей із Полтавщини навіть те, що неподалік, на вулиці, були інші водії й колега шиномонтажника.

Віктор Павловський, шиномонтажник:

- "Давай 400 гривень," - І при цьому всьому показав пістолет. Я не служив, я не знаю: бойовий то, чи то є пневмат. Єстественно, я налякався.

Чоловік згадує: він відремонтував колесо, проте, клієнти назвали його роботу неякісною. Майстер із ними не погодився, слово по слову - виникла сварка, далі були погрози зі зброєю в руках. Вигляд переляканого працівника додав сміливості нахабам, тож вони не лише не заплатили самі, а й забрали чужі гроші. Стрибнули в автівку й гайда тікати. Та вже за півгодини обох затримали працівники Державтоінспекції. Правоохоронцям чоловіки в усьому зізналися.

Підозрюваний:

- Я говорю, давай, или будем разбираться по-другому. Достал пистолет, показал пистолет. Он деньги положил на край стола, я пистолет спрятал. Позвал Андрея, водителя, чтобы он забрал эти деньги. Он взял купюру 200 гривен и вышел. Я подошел к столу - забрал остальные 200.

Василь Гаврилаш, інспектор ДПС:

- Ті люди зараз знаходяться у слідчому відділу, у нас в місті Чернівці. А автомобіль в нас, на спецмайданчику. Він описаний, опечатаний. Стоїть до розберательства справи.

Нині в цій справі триває слідство.