Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 вересня 2010, 13:38 Пограбування
На Південно-Західній залізниці схопили чотирьох розбійників
На Південно-Західній залізниці схопили чотирьох розбійників

Грабіжники з великої дороги. На залізниці поменшало на чотирьох злочинців. Двоє з них упродовж шести місяців оббирали пасажирів електричок.

Нічого втрачати. Так пояснили свій учинок двоє грабіжників. Вони не з чуток знають, що таке в'язниця. І все одно не каються.

Підозрюваний:

- Были в нетрезвом виде и забрали у человека деньги и телефон.

Підозрюваний:

- Это получилось спонтанно в электричке. То биш, заранее, не предугадано получилось. Пьянка. Зашло два человека, слово за слово, получилась драка. Отобрали всё, что было, и всё.

- Много денег?

- Ну, я, конечно, не видел, но где-то тысячи полторы.

Грабіжників схопили за кілька хвилин. Зі слів міліціянтів, з одним бачаться не вперше. Два роки тому його впіймали за аналогійний злочин.

Анатолій Симонькін, старший оперуповноважений відділу УМВС України на Південно-Західній залізниці:

- Були затримані двоє громадян, один з Чернігова, другий - Черкас. Один раніше судимий за розбій, інший за деякі тілесні.

Підозрювані знають, суд врахує попередні злочини. І обидвоє дістануть максимальний термін за пограбування. Водночас уважають: тюрма - ще не найгірше.

Підозрюваний:

- Если я повёлся на эту фигню, видать, было просто интересно, и всё.

- А сейчас интересно?

- А сейчас всё равно.

Підозрюваний:

- Может, поезд сбил бы, может, ещё что-то, может, и убили б. Это же жизнь.

Окрім того, за ґрати посадовлять двох розбійників. Ці чоловіки впродовж шести місяців тероризували пасажирів електричок. Головно, фастівського напрямку. Інколи дуже зухвало. Останній випадок саме такий.

Юрій Шморгун, керівник сектору ЛВ міліції на станції Київ-Пасажирський:

- Проезжая на последней электричке в сторону Фастова, его избили, забрали вещи, деньги и выбросили с электрички на станции "Васильков".

Нині слідчі з'ясовують причетність дуету до скоєння інших злочинів. Якщо ви впізнали своїх кривдників, телефонуйте на номери, що на екрані.