Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 вересня 2010, 10:01 Пограбування
На Херсонщині скоєно збройне пограбування спортбару
На Херсонщині скоєно збройне пограбування спортбару

Молодик пограбував спорт-бар на Херсонщині. Озброєний розбійник забрав гроші й утік. Упіймати бандита допомогли камери спостереження.

Розбійник став першим клієнтом спорт-бару того дня - увійшов до приміщення, як тільки відчинилися двері. Оглянувши залу, замовив каву. Окрім бармена Марини в закладі нікого не було, тож вона почала розглядати відвідувача. Не одразу помітила, що на парубкові - перука. За кілька хвилин зрозуміла: фальшиве волосся приховує справжню зовнішність.

Марина, постраждала:

- Зашел за барную стойку, ударил в область ребер, бросил на пол и начал держать. Закрывал постоянно лицо, требовал отдать ключи от дверей, чтобы закрыть двери. Потом я сказала, что отдам деньги, лишь бы только не трогали.

З каси бару зловмисник забрав три тисячі гривень. Та цього виявилося замало - вирішив перевірити сейф букмекерської контори. А щоб дівчина не заважала, зв'язав.

Марина, постраждала:

- Связал меня, бросил на кухне. И пошли дальше грабить сейф.

Та поки нападник господарював у закладі, Марина встигла натиснути на кнопку виклику охорони. Співробітники приватної фірми не забарилися, але затримати лиходія не змогли. Тільки-но зайшли до бару, розбійник наставив пістолета. Охоронці повтікали. Дременув і грабіжник. Але за кілька годин його затримали. Обличчя наскочника зафіксувала камера спостереження.

Дмитро Хома, в.о. заступника керівника Суворовського РВ міліції м. Херсона:

- По гарячих слідах вдалося встановити особу даного громадянина, який був затриманий працівниками міліції. Проведено ряд слідчих дій, в ході яких було доведено його причетність до скоєння злочину.

Молодика звинувачують у розбійному нападі. Йому світить від семи до десяти років тюрми.