Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 серпня 2010, 12:58 Пограбування
У Луцьку десятеро лобурів побили і пограбували двох далекобійників
У Луцьку десятеро лобурів побили і пограбували двох далекобійників

У Луцьку пити пиво - небезпечна справа: можуть перебити носа. Щоправда, тяжкість травм залежить від чисельності товариства, котрому не до вподоби твої манери. Якщо людей більше п'ятьох, то ще й зубів не дорахуєшся. Ну, а коли зловмисників з десяток, кажи "гуд-бай" мобільному, грошам, верхньому одягові.

Своє повернення з рейсу напарники Володимир та Андрій вирішили "змочити" пивом. У першій ліпшій забігайлівці взяли по кухлеві і, теревенячи, просиділи там майже годину. А коли вже розходилися, зчепилися з іншими двома відвідувачами закладу.

Петро Яремчук, старший оперуповноважений Луцького МВ міліції:

- Назустріч йшли двоє молодих хлопців. Один з них штовхнув Кидибу Володимира плечем, зробив йому зауваження, каже: "Молодий чоловіче, вам дороги мало? Що, не можете пройти нормально?" А цей повертається: "Що ти сказав?.." Почалася бійка.

Перерости шарпанині в побоїще завадили перехожі. Після порції лайливих слів компанії розійшлися. Та, як виявилося, не надовго. Заувага 42-річного далекобійника так обурило підпилих молодиків, що вони покликали на підмогу ще вісьмох лобуряк. Коли "месники" наздогнали водіїв у темному провулку, почали екзекуцію. Найбільше перепало Володимирові.

Петро Яремчук, старший оперуповноважений Луцького МВ міліції:

- Вибито шість зубів, перлом носа, синці, гематоми і так далі. Значить, дана людина звернулась із заявою, що її побили і пограбували невідомі особи.

Володимир, постраждалий:

- Мене збили з ніг, а били… Ну, я не знаю, не менше чотирьох. Я вже впав, але почув, що витягли з кишені телефон, гроші…

Саме через украдені телефон і гроші злочин, що був бешкетом, тепер кваліфіковано як розбійний напад. Десятьох його ініціаторів міліція затримала наступного дня. Згодом дев'ятьох відпустила під зобов’язання, одного - до з'ясування обставин інциденту тримає в ІТТ. Якраз того, хто забрав злощасні 760 гривень, і засіб зв'язку.

Ігор, затриманий:

- Телефон взяв з кишені, коли він вже лежав. Телефон світився. не було мотиву, автоматично так вийшло, по дурості. Я на наступний день приніс цей телефон без проблем. Він ніде не був збутий, нічого…

"Відрядження" за ґрати для Ігоря дебютним не буде. Не минуло і кількох місяців, як хлопець відбув покарання за пограбування. Тепер "сяде" за розбійний напад. Тож, як сам зізнається, весілля, заплановане на початок вересня, доведеться відкласти років на сім.