Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 травня 2010, 12:14 Пограбування
На Луганщині зловили на гарячому кишенькову злодійку
На Луганщині зловили на гарячому кишенькову злодійку

Сучасну Соньку золоту ручку затримали на Луганщині. Дівчина вправно нишпорила в кишенях незнайомців, але зрештою таки спіймалася. Історія шахрайки - в наступному сюжеті.

Діані 25 років, у неї маленька дитина, робота й шалений потяг до чужого добра. Улюбленим місцем прогулянок у молодиці був місцевий базар. Там її руки вправно нишпорили в кишенях і сумках незнайомців. Крадіжки для спритниці - сімейний бізнес.

Затримана:

- Часто таким занимаетесь?

- Нет, не часто.

- Вы привлекались раньше?

- Привлекалась. Это было год назад, за карманную кражу.

- Муж есть?

- Есть.

- Но это не отец ребенка?

- Отец.

- Но вы живете отдельно?

- Ну, он сидит сейчас... год уже.

- За что? За карманную?

- За карманную кражу.

Та молодиця ув'язнення не боялася. Вона не припинила красти. Як у легендарної Соньки золотої ручки - потяг до чужого був сильніший за страх.

Затримана:

- Я шла по центральному рынку на шелковом. Увидела - у девочки из кармана торчит шнурок от чехла мобильного телефона. Я потянула, вытащила его, и меня арестовали.

Затримали на гарячому. Правоохоронці помітили, як махлярка нишпорить у сумці незнайомки, й одразу її схопили. Жертва навіть не помітила, що щось зникло.

Постраждала:

- Я-то чувствовала, что она прижимается, девушка. Но я-то думала, что ей места не хватает, или что-то она посмотреть хочет, а я ей мешаю. Честно говоря, вообще не почувствовала что вытащила с кармана.

Оперативний співробітник:

- С поличным была задержана жительница города Луганска, у которой были изъяты вещественные доказательства, то есть, мобильный телефон. В данный момент женщина задержана, проверяется на причастность к другим преступлениям, ведется следствие.

Спритниця й досі не йме віри, що сидітиме за ґратами. Гадала, їй і цього разу минеться. Хто тепер виховуватиме дитину злодійки - невідомо. Бо батько малюка теж за ґратами.

Марина Борисполець, Тетяна Погукай, НТН.