Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 квітня 2010, 12:42 Пограбування
У Білій Церкві озброєна жінка намагалася пограбувати крамницю
У Білій Церкві озброєна жінка намагалася пограбувати крамницю

На шопінг зі зброєю. Жінка намагалася пограбувати крамничку з ножем та іграшковим пістолетом. Чим закінчився напад, знає Олександр Дем’янчук.

Сліди на шиї довго нагадуватимуть продавчині, як вона боронилася від клієнтки. Постраждала пригадує: покупчиня приміряла кофтини, навіть обрала взуття для дитини. А потім раптом накинулася.

Продавчиня:

- Вона на мене сзаді напала. Я не скажу, як вона мене називала. Ось у мене ніж. Я, получається, розварачуюсь, хапаю ножа, і ми падаємо, і вона мене лупить по голові. Бачу, що з-під неї вилізти не можу. Кажу, в мене дочка, пожалій мене. Вона каже, мені однаково, в мене тоже діти є.

Крики про допомогу почули люди. На галас прибіг власник сусідньої крамниці.

Олександр, мешканець м. Білої Церкви:

- Посетители прибегают - вызывайте милицию, нападение на соседний магазин на продавщицу. Я забежал - она сидит за столом, ее парень уже обезвредил, забрал нож. Она сидела. Потом вытянула из курточки пистолета - и кричит: "ложитесь все на пол".

Олександр пригадує, щойно в руці жінки з’явився пістолет, усіх витріщак як корова язиком злизала. Лиходійки у спідниці не злякався тільки він.

Олександр, мешканець м. Білої Церкви:

- Скрутил руку, дал разок по рылу и обезвредил.

Знешкоджену нападницю передали міліції. Заразом і зброю: ніж та іграшковий пістолет.

Оксана Моль, слідчий білоцерківського МВ міліції:

- Погрожуючи ножем продавцю магазину, дана особа намагалася заволодіти грошима в сумі 115 гривень, також парою взуття.

За словами слідчих, затримана мешкає у Білій Церкві. Має доньку. Закону раніше не порушувала. Нині правоохоронці з’ясовують, що саме штовхнуло жінку на злочин. Припускають: тридцятип’ятирічна розбійниця вживала наркотики.

Олександр Дем’янчук. Дмитро Денисов. НТН.