Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 квітня 2010, 14:10 Пограбування
У Луганську пиво штовхнуло двох хлопців на злочин
У Луганську пиво штовхнуло двох хлопців на злочин

Зустрілися пива попити, та не обмежили хмільної дози і налиходіяли на чотири роки ув’язнення. У Луганську двоє молодиків почали сваритися в маршрутці з одним із пасажирів. Вийшли на зупинці і, погрожуючи фізичною розправою, відібрали мобілку. Юні зловмисники ще й не протверезіли, як їх затримали.

Відро ячмінного напою й балакучі пасажири. Саме вони до злочину допровадили, запевняють двоє друзів. Того дня пивної спраги ніяк не могли втамувати. З першої кав’ярні хлопців вивели, коли вже ледь трималися на ногах. Шукаючи привітніших барів, проїхали чи не все місто. Туди приятелів не пускали, тож вони купували жадану рідину в кіосках. Скільки випили загалом - не пам’ятають: збилися після десятого літра. Опівночі нарешті рушили додому. Та вільних місць у маршрутці не було. Роздратування п’янезних хлопців розпалювала молода дівчина.

Затриманий:

- Девушка сидела по мобильному телефону разговаривала. Друг повернулся, сделал замечание, чтобы потише, она ему нагрубила, тот ей в обратку. И тут я вмешался, и было бесполезно что-то говорить девушке.

Боронити дівчину почав молодий чоловік. Друзі в салоні мікроавтобуса не напали, дочекалися зупинки.

Олексій Тимков, слідчий Артемівського РВ міліції м. Луганська:

- Примерно в 23.55 было довершено преступление, а именно: двое неизвестных парней открыто завладели имуществом молодого человека, чем причинили материальный ущерб на 480 гривен.

Грабіжники вирушили додому, постраждалий - до міліції. Вранці нападники понесли мобілку на базар. Біля входу на них чекав покупець. Хлопці зрозуміли, що це оперативник, коли клацнули кайданки.

Оперуповноважений відділу РВ міліції м. Луганська:

- В ходе проведения оперативно-розыскных мероприятий были задержаны двое молодых людей, которые пытались продать мобильный телефон без документов, без каких-либо комплектующих к нему.

Молодики тепер виправдовуються: грабувати наміру не мали. Мовляв, були п’яні, й самі не помітили, як усе сталося, а речдоказу позбутися хотіли. Тренуватимуть волю хлопці вже за гратами: за статтею це чотири-шість років.

Інна Дудченко, Тетяна Погукай, Луганськ, НТН.