Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2010, 14:59 Пограбування
На Луганщині колишній співробітник пограбував касу підприємства
На Луганщині колишній співробітник пограбував касу підприємства

Сто тисяч гривень забрали двоє розбійників із підприємства на Луганщині. Молодики зв'язали сторожа, обчистили сейф і накивали п'ятами.

Пограбувати касу підприємства вирішив його колишній працівник. Дев'ятнадцятирічний парубок пропрацював на фірмі кілька місяців. Юнак добре пам'ятав план приміщення. Знав, коли в касі лежить чималенька сума. На злочин пішов зі спільником.

Затриманий:

- Как вы совершили преступление?

- Необдуманно.

- А с кем вы совершили?

- С подельником. Зовут Леша, фамилию не знаю.

До приміщення молодики вдерлися надвечір. Пограбування спланували, як у кіно: з масками та стріляниною.

Сергій Пащенко, перший заступник керівника Артемівського РВ міліції:

- Двое неизвестных в масках с применением огнестрельного оружия ворвались в офис, откуда вынесли с кассы 100 тысяч гривен. При этом произвели выстрел в охранника.

Під час нападу розбійники зв'язали охоронця. Втім, пута виявилися ненадійними: чоловік зміг звільнитися та спробував завадити злочинцям.

Працівник пограбованого підприємства:

- Развязал скотч, которым был связан, и попытался препятствовать выходу преступников на улицу. Во время борьбы получил ранение в шею.

Упоравшись із охоронцем, злочинці втекли. Та поранений чоловік не здавався: він зміг викликати міліцію. Розбійників упіймали наступного дня. Працівники пограбованої фірми та поранений охоронець упізнали свого колишнього колегу. За озброєне пограбування молодикам світить до 12-ти років тюрми.

Тарас Білаш, Тетяна Погукай. НТН.