Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 березня 2010, 14:43 Пограбування
У Донецькій області підприємця закрили в туалеті та пограбували
У Донецькій області підприємця закрили в туалеті та пограбували

Для жінки нічна година стала несподіваною. В двері подзвонив чоловік у спідньому, зі зв’язаними руками, і попросив викликати міліцію: його пограбували на робочому місці.

Двоє молодиків хильнули горілки. На цьому бенкет завершився: коштів катма. На грошенята вирішили розжитися у місцевого комерсанта.

Затриманий:

- Повалили на пол.

- А что потом было?

- Спросили, где деньги. Он не сказал. Мы еще раз спросили. Хотели оттащить на улицу, где туалет, чтоб если кричал, не услышали.

Після кількох годин у холодному туалеті чоловік побіг по допомогу до сусіднього будинку. Жінка, яка відчинила, викликала правоохоронців. До ранку люди в погонах розшукали нападників.

Віктор Слінько, заступник керівника сектора Ясинуватського МВ міліції:

- При осмотре автомобиля были обнаружены маски, деньги. Они сообщили, что умысел данного преступления для них спонтанный. Как такового сопротивления они не оказывали, но пытались уйти от наших сотрудников.

Лише на тверезу голову молодики збагнули, що скоїли. Зізнаються зі сльозами на очах - в усьому винна горілка.

Віктор Слінько, заступник керівника сектора Ясинуватського МВ міліції:

- Один из них работает, женат, имеет ребенка малолетнего, ранее не судим, характеризуется нормально. Работает на стройке неофициально. Второй участник попадал ранее в поле зрения милиции, возбуждалось уголовное дело, но до настоящего момента не отсылалось в суд, потому что проводятся следственные действия.

Збагнули парубки й те, що чекає на їхні родини. За таку от спонтанність молодого батька та його друга суворо покарають: від 7 до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.