Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 березня 2010, 11:26 Пограбування
У Дніпропетровській області грабіжники катували жінку-підприємця
У Дніпропетровській області грабіжники катували жінку-підприємця

Тортурами вибивали гроші з бізнесвумен у Дніпропетровській області. Двоє розбійників вдерлися до оселі підприємиці вночі. Сподівалися на чималу суму, та не судилося.

Марія, постраждала:

- Збивають мене з ніг, затягують у кімнату, дверима зажимають мені ногу і начинають бить і кричать: "Давай гроші".

Бідолашну віддухопелили, що було сили. Двоє розбійників сподівалися на чималу здобич: жінка має в селі продуктовий кіоск, тож, за уявленнями грабіжників, багатійка.

Затриманий:

- Ну, мы несколько дней просматривали, как работает эта женщина. Ну, и была такая информация, что она имеет определенные средства, содержащиеся дома у нее. Ну, ночью проникли в ее жилище.

Під тортурами жінка віддала все, що мала. Та урвати великий куш зловмисникам не вдалося. Всі зароблені гроші підприємниця вкладала в бізнес.

Олег Гайфутдинов, керівник Криворізького РВ міліції:

- Связали скотчем ее руки и ноги, с женщины сняли золотые сережки и завладели деньгами в сумме 2800 гривен и тремя мобильными телефонами.

Та не на таку суму розбійники розраховували. Тож перекинули догори дриґом весь будинок. Доки шукали гроші, жінка звільнилася від пут і втекла.

Марія, постраждала:

- Били по голові, по шиї, потім вишли в другу кімнату - начали совіщаться. Чула, що той сказав: "Будемо мочить, чи нє?" Я ще сиділа, почула, що їх не чуть, змогла освободить руки і ноги. Добралася до вікна, на стул, відкрила, вистрибнула і змогла втекти.

Міліціянтів викликала від сусідки. Поки їхали правоохоронці, нападники накивали п'ятами. Та затримали їх уже за добу. Постраждала добре змалювала розбійників. Під час обшуку в них вилучили вкрадені мобілки. Обидва грабіжники неодноразово сиділи за ґратами. Тепер вирушать туди знову.

Тарас Білаш, Артур Терещенко. НТН.