Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 січня 2010, 13:30 Пограбування
Оперативність луганського ДАІ дозволила повернути поцупление авто
Оперативність луганського ДАІ дозволила повернути поцупление авто

Торік у Луганську викрали чотири десятки автомобілів. Половину злочинів міліціонери розкрили й повернули машини господарям. Автовикрадачі вже встигли відзначитися й 2010-го. Та на поцупленому їздили недовго.

Володимир працює таксистом на власному авто. Того вечора клієнтів попросили підвести знайомі. В машину сіли четверо чоловіків. Пасажири поводилися чемно, то ж невдовзі між ними та водієм зав'язалася приязна розмова. Біля шиномантажної майстерні таксист зупинився і вийшов у справах. Щоб приємні пасажири не замерзли, машину лишив заведеною.

Сафар Закіров, інспектор ДАІ м. Луганська:

- Как поясняет водитель, оставил ключи в замке зажигания и покинул автомобиль в присутствии посторонних лиц, что повлекло за собой данный угон.

Лишившись без авто, Володимир одразу ж почав діяти. Даївці кажуть, саме швидкість реагування дозволяє повернути машину в такій ситуації.

Володимир, таксист:

- Сначала попытался догнать машину, а потом поехал в ГАИ.

Колесили викрадачі недовго - менше двох годин. На одній з вулиць їх перепинили і доправили у райвідділок. Тепер вони намагаються пояснити свої дії слідчим. Авто ж під час нічної пригоди зазнала незначних пошкоджень. Їх компенсують викрадачі.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН.