Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 грудня 2009, 15:04 Пограбування
Троє катували інваліда праскою, щоб його мати сказала, де гроші
Троє катували інваліда праскою, щоб його мати сказала, де гроші

Щоб жінка сказала, де гроші сховала, в неї перед очима троє вилупків катували сина-інваліда. Бузувіри врешті збагатилися аж… жменею радянських монет. Жахливий напад скоїли в Олександрії на Кіровоградщині. З награбованим злодії не пробули на волі й години.

"Нелюди! Ну, а як їх ще назвати?" - кричить від розпуки Тетяна Матвіївна. "Уриваються серед ночі до старенької жінки три бугаї й беруться знущатися з неї та її хворого сина".

Тетяна Матвіївна, постраждала:

- Палкой бьют по ногам, я резко охнула, упала, сильно зашиблась, конечно. Один кричит: "Где деньги? Давай-давай деньги!"

Грошей нема, на ремонт будинку витратили, згадує свою розмову з покидьками бідолашна бабуся. А вони не ймуть віри. Обкладають сердешну брудним матюччям, а сина-епілептика скручують і навіщось умикають праску.

Тетяна Матвіївна, постраждала:

- Ну, они включали этот утюг, приставляли к нему разов 5 или 6. Он, конечно, кричал.

Коли зрозуміли, що від таких процедур епілептик може померти, праску відставили. У будинку все догори дриґом перекинули. Поживи так і не знайшли. Нападники взяли телевізора, колекцію радянський монет і накивали п'ятами.

Дмитро Демура, інспектор патрульної служби Олександрійського МВ міліції:

- По гарячим слідам нами були виявлені троє невідомих осіб, які потрапляють під орієнтування. Були доставлені до Олександрівського МВ.

Третього бузувіра схопили наступного дня. У затриманих виявили награбоване. Сім років волі хлопці виміняли на монети з карбом Леніна й Толстого.

Дмитро Ільчук, Віталіна Бевзенко, НТН.