Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2009, 12:40 Пограбування
Полтавські хлопці грабували магазини, проломлюючи стіни
Полтавські хлопці грабували магазини, проломлюючи стіни

Двом молодикам із Полтави якось не щастило із заробітками. А добре попоїсти ой як хотілося! Тож і вирішили серед ночі навідатися до крамниці, яку нагледіли ще завидна. Із собою прихопили залізного ломика та лопату.

Як дісталися всередину - нахапали цукерок і шоколаду, цигарок, горілки та консервів. Не забули злодії зазирнути і до каси. Там була невеличка сума грошей. Склали все добро в ряднину, та й подалися геть.

Наївшись досхочу дармового харчу, хлопці надумали відвідати іншу крамницю. Другу нічну прогулянку злодії здійснили успішно, а от на третій погоріли. В одному з магазинів спрацювала сигналізація. Зловмисники повтікали. А вже наступного ранку до них приїхала міліція.

Володимир Таран, керівник сектору Ленінського РВ міліції м. Полтави:

- Дані особи виявилися виходцями одного з інтернатів нашої області. Один з них 86-го, другий 87-го року народження. Один з них раніше судимий за аналогічний злочин.

Зловмисники опиралися не довго.

Після візитів голодних гостей у трьох крамницях недорахувалися товару більш як на п’ять тисяч гривень. Проте, на думку міліціянтів, це ще не весь перелік подвигів підозрюваних. Проти них уже порушили кримінальну справу і скоро запроторять до буцегарні.

Андрій Герко, Олександр Петрушко, НТН.