Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 травня 2016, 00:04 Вбивства
У Дніпропетровську знайшли небіжчика - вбивство чи нещасний випадок?
У Дніпропетровську знайшли небіжчика - вбивство чи нещасний випадок?

Загадкова смерть чоловіка у Дніпропетровську. У під'їзді багатоповерхівки з розбитою головою знайшли мертвим колишнього тюряжника. За однією з версій, він перечепився на сходах, вдарився скронею й помер, за іншою - його вбили. Тож що це - кривавий злочин чи нещасний випадок?

Вранці мешканці будинку натрапили на жахливу знахідку - на сходах між третім та четвертим поверхами лежав небіжчик. Тіло в синцях і гематомах і розбита голова. Криваві сліди вели до однієї з квартир. Господиня оселі - сімдесятирічна Лариса - правоохоронців зустріла вороже. Утім, зізналася - загиблий - її 53-річний знайомий, колишній в'язень. Пенсіонерка розповіла: за кілька годин до смерті геть п'яний чоловік прийшов до неї в гості.

- Он не стоял на ногах совсем.

В оселі - червоні плями. Жінка не приховує - це кров загиблого. Але запевняє - тут його ніхто не бив.

- Он весь побитый пришел, падал здесь.

Що ж насправді сталося у квартирі? Нині з'ясовують слідчі. Пенсіонерка каже - закривавленого гостя спочатку впустила, та вже незабаром виганяла геть.

Лариса, знайома загиблого:

- Выпил "двоярку", свалился и: спать я буду, всё. Я говорю: нет, ты спать здесь не будешь, а уже был весь разбитый. Откуда, где его побили - я не знаю.

Вийшов із квартири сам чи вже мертвого його хтось витяг на сходи? Розкрити загадкову смерть слідчі обіцяють після проведення всіх експертиз. Та версій і здогадок не розкривають. Загибель людини тим часом кваліфікували як злочин. 

Ганна Старчевська, керівник відділу Національної поліції в Дніпропетровській області:

- В ходе расследования уголовного производства по нанесению тяжких телесных повреждений, повлекших смерть, труп мужчины направлен на проведение судебно-медицинской экспертизы, по результатам которой будет установлена окончательная причина смерти.

Якщо слідство доведе, що до смерті приятеля причетна пенсіонерка, жінка може сісти за ґрати на 10 років.