Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 травня 2016, 20:43 Вбивства
Парубок вбив батька-садиста на Сумщині
Парубок вбив батька-садиста на Сумщині

На Сумщині син жорстоко побив рідного батька. На тілі чоловіка не було живого місця від гематом і переламів. Та сусіди твердять - жертвою тривалі роки був саме хлопчина. І він просто вже не міг терпіти знущань. То що ж сталося в цій родині?

Той страшний вечір пані Світлана не може забути й досі. До її хати прибіг схвильований 22-річний сусід і почав благати про допомогу. Він не міг самотужки підняти з подвір'я непритомного батька.

Сусідка:

- Втягнуть батька, і тут під ним отакі синяки, де вони взялися, хто їх узяв, ну бою не було, не чуть було.

Коли ж чоловіка втягли в хату - зрозуміли: він вже не дихає. Викликали швидку допомогу.

Тетяна Хаустова, заступник головного лікаря Роменської станції швидкої допомоги:

- Фельдшером бригади швидкої було констатовано біологічну смерть із ознаками побиття - множинними саднами, гематомами обличчя, тулуба.

За кілька хвилин на місці вже працювали правоохоронці. Син загиблого одразу зізнався, що це він під час сварки побив неня.

Юлія Загамула, заступник керівника Роменського відділу поліції:

- Батько сказав: тобі якби нічого не робить знову, тільки гуляешь, нічого не робиш, і оце  на підґрунті цього виник конфлікт.

Владислав твердить, що просто захищався, адже батько першим накинувся на нього з кулаками.

- Та там такі подзатильники, шо лучше й не бачить, спина вся звезена.

Страшний біль наче пробудив у хлопцеві звіра. І він почав несамовито гамселити кривдника руками й ногами, ще й потім стрибнув жертві на груди.

Юлія Загамула, заступник керівника Роменського відділу поліції:

- Чи був він в стані афекту, це вже буде прийнято рішення по результатах проведених експертиз, а дійсно було в нього якесь емоційне хвилювання. Пошкодження в області голови, і перелом ключиці той самий, і розрив нирки, і по різних лініях перелом ребер, це свідчить, шо действительно була жорстокість.

Спілкуватися з журналістами підозрюваний відмовився.

- Владиславе, можна з вами поговорити?

Сусіди приголомшені цим вбивством і не можуть повірити, що скоїв таке саме 22-річний хлопець.

Людмила, сусідка:

- Ми даже не могли в це повірить, шо це може буть Владік! Во-первих, ви бачили того Владіка? Воно отаке, кожа да кості і сто грам крові. Він не агресивний був, він ніколи не бився, постоянно він ходив у синяках.

Віталій, сусід:

- Він виглядить на 15 от сили, т.е. я не вірю, шо там казали, шо я там чув, він побитий дуже, так я думаю, шо малий не мог зробить.

Місцеві мешканці жаліють Владислава, адже зростав він без матері, а батько весь час із нього знущався.

Володимир, родич:

- Була в них і мати, довели, що повісилась. Вони розбирались усе, хто прав, хто винуватий, а дитина по под'єздах ночувала, 5-6 год, шо й сусіди забирали до себе.

За вбивство батька хлопцю загрожує до 10 років за ґратами. Втім, поки що його залишили вдома, бо він єдиний доглядальник старенької немічної бабусі.