Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 квітня 2016, 23:05 Вбивства
На Запоріжжі чоловік ледь не спалив дружину-інваліда
На Запоріжжі чоловік ледь не спалив дружину-інваліда

Мало не спалив дружини живцем! Страшна сімейна драма розігралася в селі Заливному в Запорізькій області. 67-річний Анатолій прийшов додому напідпитку. Його Світлана почала сварити п'яницю, та вже за мить оскаженілий пенсіонер облив жінку-інваліда та всю її кімнату бензином і підпалив. Цей конфлікт розгортався на очах дочки постраждалої та її чоловіка. Вони навіть не намагалися примирити родичів, бо вже звикли до їхніх сварок. Схаменулися, лише коли самі мало не загинули у вогні. Кинулися витягати родичів з охопленого полум'ям будинку. Світлана нині з опіками в лікарні. Її чоловіка затримали. Дії палія правоохоронці розцінили як замах на вбивство. Тож нині чоловіку загрожує до 15 років за ґратами.

Андрій, зять постраждалої:

- У него уже старческое. Он хочет свое доказать, она свое доказать - и вот такая фигня. А Лина туда не лезла, и я туда не лез. Я бате пообещал, что больше никогда ни на кого руку не подниму. И получилось так, что он ее подпалил. Я спас Лину, свою жену и мать, и все.

- Если б хорошие люди были, то у них такого не могло б случиться. Мы з ними не общалися. З ними ніхто не хотів общаться.