Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 квітня 2016, 23:19 Вбивства
Криваві бандитські розбірки в Дніпродзержинську
Криваві бандитські розбірки в Дніпродзержинську

Стрілянина серед білого дня на Дніпропетровщині. Кривавий конфлікт спалахнув між двома озброєними бандами. Скільки загиблих і що стало "яблуком розбрату"? Усі деталі в ексклюзивному матеріалі.

Промислова зона Дніпродзержинська. На асфальті гільзи і плями крові. Тут - подалі від людських очей - влаштували перестрілку дві банди. Поліцейські оглядають місце розбірок і намагаються порахувати кількість злочинців.

Віталій Шулевський, заступник керівника відділу Дніпродзержинського МВ поліції:

- Участников конфликта было много как с одной, так и с другой стороны. Я вам скажу даже больше: и с одной, и с другой стороны есть пострадавшие.

Двох чоловіків із вогнепальними пораненнями госпіталізували. Та одного з них медикам врятувати не вдалося.

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області:

- Один мужчина с огнестрельным ранением грудной клетки был доставлен в больницу, отчего скончался на операционном столе. Также был ещё один человек, который был с огнестрельным ранением голени.

Вбитому було 36 років. За неофіційними даними, він належав до одного зі злочинних угруповань міста. Більше про загиблого - жодної інформації. Керівників лікарні наче вітром здуло.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Отримати коментар від лікарів, які намагалися врятувати життя пораненого чоловіка, ми не змогли. Дивно, але після 16-ї години жодного керівника закладу на робочому місці ми не знайшли.

Не на камеру працівники лікарні зізнаються: на тілі загиблого нарахували більше десятка кульових поранень. З якої ж зброї вбили людину? За відповіддю рушаємо до моргу.

- Почути висновки патологоанатомів нам не судилося. Ці двері для журналістів теж закриті.

На місці злочину знайшли два десятки гільз, а в покинутих стрільцями машинах - чималий бойовий арсенал. Частина вилученого - зареєстрована зброя. Втім, кому вона належить - у поліції не говорять.

Віталій Шулевський, заступник керівника відділу Дніпродзержинського МВ поліції:

- Оружие как нарезное, так и травматического действия. Ну а дальше на все эти вопросы ответит экспертиза.

Журналісти "Свідка" дізналися - серед вилученої зброї є автомат Калашникова та помпова рушниця. Нині усю зброю перевіряють. Вже затримали одного зі стрільців, решту учасників кривавого конфлікту шукають. Чому і між ким сталася стрілянина - у поліції не коментують. Відомо лише, що бійку влаштували на одній з місцевих нафтобаз, яку вже багато років не можуть поділити між собою двоє власників.