Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 квітня 2016, 23:03 Вбивства
У Маріуполі чоловік кинув гранату в рідну сестру
У Маріуполі чоловік кинув гранату в рідну сестру

Бойова граната - як "сімейний" аргумент. У Маріуполі брат намагався підірвати рідну сестру! Кинув їй вибухівку просто до ніг! І одразу втік. Що зараз із жінкою? І чи спіймали її брата? І головне: чому він намагався її вбити?

Того дня невеличке родинне застілля в цьому будинку перетворилося на великий скандал. Непроханим гостем прийшов брат господині - Геннадій. І почав кликати сестру на розмову. Із собою в чоловіка була... бойова граната! Вікторія якраз готувала на кухні разом із кумами.

- Он пришел с гранатой, потом вырвал чеку и держал. Я кричала. Он вырвал чеку и держал. Я выскочила во двор. Он вот там, в комнате был. Вика ему: Гена, не надо. Мы же договорились с тобой. Она просила, плакала. Виктория пошла туда, и он кинул гранату. Вслед.

По тому нападник почав погрожувати своєму шурину - і зрештою втік!

- Кум возращался. Он увидел, что машина едет. Он вернулся сюда, и говорит, что ... твоей жене.

Скалки гранати посікли ноги та груди Вікторії. На щастя, рани виявилися легкими. Чому Геннадій хотів розправитися з сестрою? Родичі не розуміють.

- Общались нормально. Его дочка у нас была. Гуляли дни рождения…

Брата постраждалої одразу оголосили в розшук.

В'ячеслав Аброськін, керівник ГУ Національної поліції в Донецькій області:

- В ходе поисковых мероприятий был введен план Перехват на территории города Мариуполя. Была обнаружена машина, на которой скрылся преступник. Но преступник в ней обнаружен не был.

Та вже за кілька годин утікача знайшли. Геннадій намагався сховатися в родичів дружини. Там його й затримали. Місцевим операм чоловік видався знайомим. Виявилося, що 4 роки тому Геннадій вийшов із в'язниці, де сидів за... вбивство жінки! А свою рідну сестру брат хотів убити через спадок.

В'ячеслав Аброськін, керівник ГУ Національної поліції в Донецькій області:

- За период отбывания наказания умерла мать. Сестра реализовала квартиру, жилплощадь матери. Поделила денежные средства. Часть выплатила ему, часть оставила себе. Посчитав, что недостаточная сумма ему выделена. В результате - вынашивал намерения, злость, убить свою сестру.

Тепер гроші від спадку чоловіку навряд чи знадобляться. Адже за замах на життя сестри рецидивісту загрожує довічне ув'язнення.