Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 квітня 2016, 22:31 Вбивства
На Хмельниччині селянин застрелив з мисливської рушниці сина
На Хмельниччині селянин застрелив з мисливської рушниці сина

Звичайна сварка, яка закінчилася трагедією! На Хмельниччині батько застрелив рідного сина. Причому все це сталося на очах у паралізованої дружини і матері. Прикута до ліжка жінка була змушена спостерігати за цим жахіттям - і нічим не могла зарадити.

Все довкола - червоне від крові. А в центрі - чоловік із простреленою шиєю. Це оперативні кадри з місця жахливого вбивства. Щойно в цій хаті батько з мисливської рушниці застрелив власного сина! Це сталося пізно ввечері. Пан Василь саме доглядав прикуту до ліжка дружину - чотири місяці тому її паралізувало. Аж раптом до кімнати зайшов син. Володимир почав сварити батька, мовляв, той погано піклується про матір.  

Підозрюваний:

- Став на мене кричати. То то не так, то це не так, я йому у відповідь сказав, він мене вдарив.

Уже за мить лайка переросла у бійку. Син вибіг до сусідньої кімнати, а звідти повернувся з рушницею, яку батько беріг для полювання. Батько спробував вихопити зброю, і тієї миті пролунав постріл.

Підозрюваний:

- Він вибігає звідти з ружьом, я за те ружьо схватився, вихватив, і навіть не знаю, як той вистріл получився.

Кривава драма розігралася на очах у недужої жінки. Та вона нічим не могла зарадити. Щойно пан Василь зрозумів, що син стікає кров'ю - зателефонував у швидку. Однак запізно - Володимир помер. Тепер батька судитимуть за вбивство.

Євген Мельник, т.в.о. заступника начальника Летичівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області:

- Передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

У те, що Василь Дмитрович міг зопалу застрелити власного сина, відмовляються вірити сусіди. Кажуть, він спокійний і неконфліктний.

Євдокія, жителька села:

- З сусідами він ніколи не сварився, не спорив, а як син звідти втік, з Донбасу, чи шо - приїхав сюди - вони шось усьо врємя не мирилися.

Валентина, сусідка:

- Це шок для всіх, конєшно. Він всєгда людям помагає. Він же плотніцький був. Така людина, шо він і хати, і всім вікна, двері - всьо робив.

Нині триває судово-медична експертиза. Якщо доведуть, що пан Василь оборонявся, статтю можуть перекваліфікувати на більш легку. Тим часом паралізовану жінку, яка вмить залишилася і без сина, і без чоловіка, взялися доглядати сусіди та овдовіла невістка.