Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 грудня 2015, 23:42 Вбивства
У США батьки-садисти замучили та згодували свиням дитину
У США батьки-садисти замучили та згодували свиням дитину

Заморити голодом, потім відлупцювати до смерті власного 7-річного синочка, і врешті - згодувати рештки дитини свиням! Неймовірну за жорстокістю справу розслідують у Сполучених штатах Америки. Чим завинив маленький Едріан перед батьками-монстрами, й чому подружжя холоднокровно розправилося з дитиною?

Історія, від якої холоне кров. Американський штат Канзас облетіла страшна новина - батьки вбили й згодували свиням власного семирічного синочка. Ті, хто знав родину - не можуть стримати сліз.

Патрисія Домінго, колишня няня:

- Він був неймовірним хлопчиком з величезними допитливими оченятами. Не любити його було неможливо.

За стінами будинку, де сталася жахлива трагедія, коїлося справжнє пекло. Батьки - Майкл і Хезер Джонси - виховували сімох дітей, м'яко кажучи, в цілковитій антисанітарії - в оселі, де кишить щурами, гниє все довкола, вкрите цвіллю й смердить екскрементами. До дітлахів віком від 1 до 11 років ставилися, як до тварин, били, морили голодом і приковували ланцюгами - щоб покарати. 7-річний Едріан зник ще у вересні. Нещодавно на подвір'ї родини знайшли людські рештки. Слідчі провели ДНК-експертизу й з'ясували - батьки згодували сина свиням. 

Жером Гордон, прокурор:

- Навіть досвідчені полісмени не можуть згадати страшнішого сценарію.

Чому ніхто не втрутився? Ані соціальні служби, ані бабусі й дідусі родини не можуть збагнути, що міг зробити 7-річний хлопчик, щоб заслужити таку жахливу смерть.

Карл Корнуел, правозахисник:

- Нині важливо з'ясувати мотив. Можливо, агресію спровокували наркотики? Майкл бив не лише дітей, а й дружину.

49-річний  убивця і його вдвічі молодша дружина й спільниця - за ґратами. Вийти на волю їм навряд чи вдасться. Суд призначив заставу - 10 мільйонів доларів. Разом з батьками мешкали ще шестеро сестричок Едріана. Нині вони у притулку, з неповнолітніми працюють психологи. Малюки не ходили до дитсадка чи школи, жили фактично під домашнім арештом. Дівчатка - головні свідки в страшній справі й єдині, хто може розповісти, що ж насправді коїлося за стінами звичайного на перший погляд американського будинку.