Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2015, 20:23 Вбивства
У столиці підірвали в машині чиновника
У столиці підірвали в машині чиновника

Вранці у Києві невідомі підірвали чиновника в його машині, коли він виїжджав з подвір'я. Що це - кримінальні розбірки чи теракт? А головне - чи вдалося вижити водієві?

Київ. Вулиця Ушакова. 8.30. Вранішню тишу перервав гучний вибух.

Тетяна, свідок:

- Я встала від того, що був взрив. До вікна - і що побачила - я в шоці була. Я почула взрив і подумала, що у нас вже начали і стрелять, і бомблять.

Мешканці довколишніх будинків кажуть - гримнуло так, що аж затрусилися стіни.

Максим, свідок:

- Дома сижу - так взорвалось. Ну я понял, что это не баллон. Тут в школе когда-то взорвался баллон. Я так понял, что это граната или бомба.

Коли дим розвіявся - люди побачили страшну картину: посеред дороги стояв розтрощений Лексус, а на десятки метрів навколо розкидані уламки. У салоні машини стогнав від болю водій.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Чоловік, нічого не підозрюючи, сів у машину, повернув ключа у замку запалення і рушив. Та щойно від'їхав від будинку кількасот метрів - пролунав вибух.

Випадкові перехожі кинулися на допомогу. Людям вдалося витягти травмованого чоловіка з автомобіля. З його лівої ноги кров била фонтаном. 

Олександр, свідок:

- Права нога в нього нормальна, тому що він її згинав, а на ліву накладали джгут, ну я думаю, що там артеріі пошкоджені, і багато крові через це.

Місцевих мешканців вибухова новина шокувала, адже до цього інциденту вважали свій район безпечним і спокійним.

Костянтин, киянин:

- Это самый спокойный район, который может быть. Новостройки, озеро, лес. Все спокойно. Никаких потасовок, ничего такого не бывало.

Попередньо відомо: за кермом Лексуса був радник голови Деснянської райдержадміністрації Ярослав Погрібняк. Його вже прооперували. Лікарі намагаються врятувати йому ногу. Тим часом правоохоронці ретельно оглядають місце злочину в пошуках зачіпок, які б допомогли вийти на слід підривників. Про причину нападу на чиновника поки нічого не відомо.