Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2015, 22:10 Вбивства
Киянин зарізав дівчину та тяжко поранив міліціонера
Киянин зарізав дівчину та тяжко поранив міліціонера

Кривавий злочин скоєно вночі в Києві. 24-річний молодик жорстоко зарізав дівчину та тяжко поранив випадкового перехожого, який виявився міліціонером. Правоохоронець намагався захистити жінку і зупинити нападника. Але також дістав кілька ударів ножем.

Жіночі крики, лайка, море крові, сирени поліційних машин. Цю ніч мешканці столичної вулиці Уборевича запам'ятають надовго. Приблизно о другій годині на зупинці транспорту розігралася моторошна трагедія.

Свідок:

- Крики, маты, скандал какой-то. Что-то ругались. Это, по-моему, мигала полиция, там ехала, и народ разбежался.

Галина, киянка:

- Ночная моя, она закрывается, в 11 часов закрыта, и она здесь типа как сторож. Говорит, что ей постучали в окно в 3 часа, ей сказали, что зарезали девочку. Она говорит: я не могла спать после этого.

Люди чули, як голосно сварилася компанія молоді: двоє хлопців і дівчина. Та раптом вона замовкла.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Молодик вихопив ножа та декілька разів штрикнув дівчину у груди. Та впала на асфальт та вже більше не підвелася. Один з ударів прийшовся у серце, тож шансів вижити у бідолахи не було.

Інший учасник конфлікту хотів втекти, та злодій наздогнав його і встиг ударити ножем. Страшні крики почув випадковий перехожий. Він виявився правоохоронцем - працює у Державній службі охорони. Чоловік намагався затримати озброєного нападника, але той тяжко поранив міліціонера. Цієї миті на вулиці вже зібрався натовп киян. Вони  наздогнали вбивцю. Вже згодом стало відомо - молодик не вперше нападає на людей.

Олександр Терещук, керівник ГУ міліції в м. Києві:

- Оказався киянин 80-го року народження, судимий. 12.02.15 року судимий за тяжкі тілесні ушкодження, ножем наніс декілька ударів товаришу і дівчині ще, з якою вони там дружили. І що ви думаете? Дали йому п'ять умовно на три. Під час слідства Святошинський суд його відпустив, сьогодні знову вбивство і замах на ще одне вбивство.

Слідчим затриманий розповів - пішов на злочин, бо не хотів відпускати кохану.

Олександр Терещук, керівник ГУ міліції в м. Києві:

- Ця жінка тимчасово мешкала, останнім часом мешкала з ним - це те, що відомо зараз. Виявила бажання піти від нього, тому що певні розбіжності були, і ось результат. Він був у стані алкогольного сп'яніння.

Нині нападник у СІЗО. За криваву розправу над коханою йому загрожує 15 років тюрми. Тим часом пораненого міліціонера вже прооперували. Ніж потрапив йому в легеню та селезінку. Лікарі роблять усе можливе, аби врятувати пацієнта, але поки стан його тяжкий. Ще один травмований під час нічної сутички після надання медичної допомоги вже вдома. У нього легкі травми.