Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 серпня 2015, 21:08 Вбивства
Подробиці кривавих розборок у Вінниці
Подробиці кривавих розборок у Вінниці

Перестрілка на дорозі у Вінниці, що закінчилася подвійним вбивством, була розбірками за борг. Правоохоронці розповіли деталі вчорашньої стрілянини між двома групами осіб. Вже відомо: водій Ланоса, на який напали, біля кафе взявся просто підвезти 28-річного чоловіка. Саме на нього й полювали нападники.

Стрілянина на дорозі у Вінниці виникла через конфлікт 28-річного чоловіка з місцевим кримінальним авторитетом. Усі учасники кривавої сутички - вірмени.

Олександр Глянько, заступник керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Банально на сегодняшний день зафиксировано: это между определенными лицами из одной группы и из другой возникли боргові зобов'язання, которые привели к некоторым ситуациям такого порядка.

Аби поговорити про борги, чоловіка викликали на зустріч, втім, він не прийшов. Тому кредитор відправив по нього молодиків, що мали привезти боржника силоміць.

Олександр Глянько, заступник керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Один не захотел выйти на встечу для того, чтобы принять решение о борговых обязательствах. Все, как говорится, спортсмены. Активная жизненная позиция. Самоутверждение. Ну, обидели там человека, вот как-то, они собрались все вместе для того, чтобы показать, что есть какая-то сила.

Мікроавтобус із молодиками перегородив дорогу Ланосу, яким і їхав 28-річний боржник. Поки одні битками гатили по легковику, інші - намагалися витягти з салону пасажира. А він почав відстрілюватись. Як наслідок - двох 24-річних нападників убив. Водій мікровтобуса з кількома пасажирами втік з місця інциденту. Водій Деу не одразу і зрозумів, що сталося.

- Я коли впав на землю, мені підставили пушку на землю.

- Пушку яку?

- Пістолет.

Правоохоронці вже з'ясували: водій Ланоса разом із двома знайомими просто взялися підвезти 28-річного чоловіка. Як наслідок - отримав розбиту машину, та ще й став свідком подвійного вбивства. Нині стрілець у лікарні, адже під час сутички дістав вогнепальних поранень. Йому загрожує довічне ув'язнення.