Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 серпня 2015, 21:07 Вбивства
Розборки з битками та стріляниною у Вінниці
Розборки з битками та стріляниною у Вінниці

Криваві розбірки - а-ля 90-ті - просто посеред білого дня у Вінниці. На виїзді з міста невідомі з'ясовували стосунки з битками та вогнепальною зброєю. Наслідки цієї сутички страшні - двоє загиблих та один тяжко поранений. Що ж врешті сталося на дорозі та чи затримали підозрюваних?

Справжній бойовик зі стріляниною розігрався по обіді на виїзді з Вінниці. Перед світлофором саме зупинився сірий Ланос. Раптом його наздогнав та за мить заблокував мікроавтобус Фольксваген. Із буса вискочили з десяток нападників із бейсбольними битками й почали витягати з легковика пасажира - громадянина Вірменії. Але він витяг пістолета й почав стріляти.

Сергій Кримчук, перший заступник керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Особа чинила опір, чинила збройний опір, застосувала вогнепальну зброю до осіб, які знаходилися в мікроавтобусі, і таким чином - заподіяла їм вогнепальні поранення.

Кулі влучили у двох нападників. Медики намагалися врятувати їм життя, але пацієнти померли, так і не приходячи до тями. Нині у лікарні і сам стрілець. Адже його кривдники також були озброєні, ще й битками відлупцювали жертву.

Богдан Грицько, хірург Вінницької лікарні швидкої допомоги:

- Доставлений бригадою швидкої допомоги в протишокову палату, з попереднім діагнозом численні вогнепальні поранення тіла, зокрема це було: ліва половина живота, два поранення в ділянці спини, одного лівого передпліччя, одного середнього пальця лівої кисті. Стан хворого на даний час стабільний, середнього ступіню важкості.

У лікарні перебувають й інші двоє постраждалих, що їхали у Ланосі. Про причини конфлікту на дорозі - жодної офіційної інформації. Та подейкують, що вірменин їхав у Вінницю вирішувати бізнес-питання. Мав при собі велику суму грошей. Усі обставини кривавого інциденту нині з'ясовують правоохоронці.

Сергій Кримчук, перший заступник керівника УМВС України у Вінницькій області:

- Введено план перехват, встановлюються машини, і я можу сказати, що міліцією вже встановлені більша частина учасників цього конфлікту.

Тож нападників, які втекли з місця розбірок, шукають. І вже розпочали кримінальне провадження за статтею "вбивство".