Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 серпня 2015, 22:27 Вбивства
У США психопат напав на глядачів у кінотеатрі
У США психопат напав на глядачів у кінотеатрі

Черговий збройний напад на кінотеатр у Сполучених Штатах. Як і два тижні тому в Луїзіані, до закладу, вже в Теннесі, вдерся ненормальний та відкрив вогонь. Чим закінчився цей жах для глядачів, та чи вдалося затримати нападника? 

Все сталося по обіді в тихому містечку Антіосі в південному штаті Тенесі. Люди саме прийшли на сеанс у місцевий кінотеатр. Аж раптом глядачі в залі оглухли від приголомшливого гуркоту - один з присутніх витяг пістолета й почав стріляти в різні боки.

Ерік Юбер, водій:

- Я висадив свого пасажира і вже збирався від'їжджати, як побачив, як люди почали вибігати з кінотеатру, а сюди почало приїжджати все більше і більше поліції.

Працівники кінотеатру викликали правоохоронців, місцеві полісмени прибули вже за лічені хвилини й оточили будівлю. Зловмисник почав гатити і по правоохоронцях. Вони взялися стріляти у відповідь і зрештою вбили нападника.

Дон Аарона, представник поліції: 

- Нападник почав стріляти по полісменах з південної дільниці, які прибули першими. Ми змушені буди відкрити вогонь у відповідь. Під час стрілянини офіцер поцілив у нього і від ран він помер усередині кінотеатру.

Як з'ясували, стрілець мав пневматичного пістолета. На додачу прихопив з собою сокиру та муляж вибухового пристрою. Окрім нього, в залі було семеро людей. Усі вони постраждали від перцевого газу, який розпилив злочинець. Одного чоловіка нападник кілька разів вдарив сокирою. Поліція вже з'ясувала особу нападника - це 29-річний Вінсент Монтано. Він був безхатченком та страждав на психічні розлади. За останній рік чоловік чотири рази проходив лікування у психіатричній лікарні. Два дні тому втік із чергового закладу, де його тримали. Що стало причиною нападу на людей, тепер з'ясовує поліція.