Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 липня 2015, 22:50 Вбивства
Боснійську красуню звинувачують у вбивствах
Боснійську красуню звинувачують у вбивствах

Вона вбивала красиво. Колишня міс Боснія і Герцеговина, гаряча красуня, модель Плейбоя Слободанка Тошич може сісти на кілька десятків років за вбивство п'ятьох чоловіків. Виявилося, що красуня, яка в усіх сенсах дуже подобалася чоловікам, була членом організованого злочинного угруповання, яке грабувало банки, вбивало інкасаторів та викрадало людей. Тож, на руках красуні - можливо - дуже багато крові.

Вродлива і небезпечна. Світові таблоїди вибухнули новиною - екс-міс Боснія й Герцоговина, фотомодель Playboy підозрюють у серії вбивств. Слободанка Тошич може опинитися на лаві підсудних і щонайменше на 10 років сісти за грати. Ватажок банди, членом якої була манекенниця, Дарко Елез вже відбуває покарання. На Батьківщині королеви краси тривають слухання. З-поміж свідків - гангстери, яких ошукала красуня. 

Дорде Здрале, колишній коханець:

- Вона зваблива і могла спокусити будь-кого. Я сам спіймався на чарах. Нині хочу, щоб всі її спільники і сама вона були покарні. Більше мовчати не можу.

Разом з Тошич у банді було три десятки злочинців. Фотомодель була приманкою - білявка легко втиралася в довіру до потенційних жертв, за потреби зважувалася на інтим, а далі дурила й наживалася на клієнтові. З 2008-го банда збагатилася на 8 мільйонів доларів. Вони детонували гранати й підривали ресторани, щоб заволодіти бізнесом, вбивали інкасаторів і відбирали готівку, влаштовували замахи на вбивства, холоднокровно розстрілювали конкурентів, торгували зброєю і наркотиками, вимагали гігантські хабарі. Гангстери навіть билися між собою і перерізали горла через право володіти жінкою. Суди в Боснії тривають і досі. Королева краси відвідує засідання, але поки їй вдавалося вийти сухою з води. 

Слободанка Тошич, підозрювана:

- Жодна стаття не доведена, це наклеп. Я не переховуюся від поліції, часто відвідую батьків у Боснії. Там свіже повітря, а в мене проблеми зі щитовидною. Я не тікаю від слідства, і відповім перед законом, якщо вину доведуть.

Боснійка втекла до Сербії, щойно почалися слухання. Її збираються екстрадувати на Батьківщину. У справі нібито з'явилися нові свідчення, які, на думку прокурорів, переконають присяжних і дадуть змогу розгледіти в спокусливій красуні холоднокровну вбивцю.