Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 травня 2015, 23:34 Вбивства
Дніпропетровська міліція просить допомоги в розшуку вбивці
Дніпропетровська міліція просить допомоги в розшуку вбивці

Міліція Дніпропетровська склала фоторобот кілера, який чотирма пострілами вбив місцевого підприємця. Кривавий злочин стався минулого четверга. Нині правоохоронці шукають зухвальця і сподіваються, що хтось із телеглядачів глядачів упізнає стрільця.

Серія пострілів пролунала 14-го травня в Жовтневому районі Дніпропетровська. Вже відомо: кілер чатував на 46-річного бізнесмена. За хвилину до вбивства підприємець вийшов із власного "Фольксваґена" й почав відчиняти двері гаража. Саме цієї миті до нього й підбіг невідомий і впритул розстріляв.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- В ходе осмотра тела были обнаружены 4 огнестрельные ранения в голову, в туловище - 2 выстрела и в руку.

Місцеві подейкують, що вбитий продавав дорогі авта, але в міліції цієї інформації не підтверджують, але й не спростовують. Сусіди гаражами кажуть: чоловік був заможнім і вів таємничий триб життя.

Борис, сусіда гаражем:

- Чем занимался - не знаю. Но ничего плохого про него не могу сказать. Всегда здоровался первым. Вежливый был.

Борис Онисимович, сусіда гаражем:

- Я не видел, чтобы у него там друзья какие-то там, товарищи или кто-то там собирался здесь. Отец у него там по-моему таких из видных товарищей, ещё с советских времён. А он такой серьёзный, это вот - сконцентрированный.

З якої зброї вбили підприємця, й дотепер невідомо, але найімовірніше - це був пістолет. Принаймі, так твердить одна з випадкових свідків злочину й додає: перед тим, як накивати п'ятами, зловмисник прибрав із місця злочину всі гільзи. За свідченнями жінки, що з власного балкону розгледіла стрільця, і склали фоторобота нападника.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- Мужчина был одет в куртку серого цвета с капюшоном и бейсболку. Если Вы обладаете информацией о данном происшествии, позвоните 102, обратитесь в органы внутренних дел любым удобным для Вас способом. Анонимность гарантируем!