Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2015, 22:57 Вбивства
У Ворохті чубанина між приятелями закінчилася смертю
У Ворохті чубанина між приятелями закінчилася смертю

Колишні товариші побилися до смерті на Прикарпатті. Зустрілися вони для приємної бесіди, та для одного розмова стала останьою.

Усе починалося мирно. Чоловіки зустрілися, аби погомоніти по-сусідськи. Про буденне, про плани на майбутнє. Кілька годин провели в будиночку, який належав одному з приятелів. Та коли настав час розходитися, посварилися. Аби з'ясувати стосунки, вийшли на подвір'я та почали мірятися силою.

Олександр Бойчук, заступник керівника управління УМВС в Івано-Франківській області:

- На вулиці виник конфлікт, який переріс у бійку, в ході конфлікту наш підозрюваний збив з ніг потерпілого і наніс ногами ряд тілесних ушкоджень.

Господар виявився сильнішим. "Переможець" попрямував додому, а його гість залишився лежати - пересуватися самотужки вже не міг. Дістатися власної оселі скривавленому чоловіку допоміг місцевий житель, що став свідком бійки. Там побитий ліг у ліжко та більше вже не прокинувся.

Зранку мертве тіло 28-річного чоловіка побачила його мати. Вона і викликала швидку допомогу. Та лікарі лише зафіксували смерть та подзвонили до міліції. Вбивцю затримали гарячим слідом.

Олександр Бойчук, заступник керівника управління УМВС в Івано-Франківській області:

- Ряд свідків вказали на місцевого жителя Ворохти, описали події тілесних ушкоджень, і за результатами зібраних доказів було прийняте рішення про затримання нашого фігуранта.

Як з'ясувало згодом слідство, сварка і бійка між друзями, що закінчилася трагедією, почалася без вагомої причини. Переможцю у двобої друзів тепер загрожує 10-річне ув'язнення.