Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 травня 2015, 23:39 Вбивства
У Києві затримали кримінальника-різуна
У Києві затримали кримінальника-різуна

Колишній в'язень убив свого гостя і ще одногj покалічив. Інцидент стався у Дніпровському районі Києва. Міліція  вже затримала підозрюваного.

Одного зарізав, іншого покалічив. Різанина сталася в цьому будинку на вулиці Бойченка. 

- Без 20 четыре нам звонили в дверь милиция, шо уже, говорит, откройте двери, у вас убийство, я говорю - я двери не открою, ну я боюсь, тем более счас понаехало.

До раніше судимого прийшли в гості товариші. Хлопці пиячили - і між ними виник конфлікт. Тоді один із господарів квартири, який нещодавно повернувся з в'язниці, схопився за ножа.

Тетяна Федорівна, свідок:

- Там друзі були, там шось вони відмічали, чи Бог їх знає, шо вони робили... Одетые нормальные ребята, но мало ли что у них там,  и то есть че они там не поделили, Бог их знает. Там 2 сини, батько, да шо вони там робили - я не знаю.

Свідком убивства стали батько і брат підозрюваного. Щоправда, розповідати про цей випадок мешканці кривавого помешкання не захотіли. А просто нацькував собаку на журналістів.

Про таких сусідів люди говорять неохоче. Кажуть, з квартири постійно чути крики і сварки. Тож не дивуються злочину.  

- Я с ними, честно говоря, не общаюсь, потому что они не очень, ну не подходять мне ни по возрасту, ни по чему.

Після скоєного вбивця намагався втекти. Але зусиллями службового собаки 40-річного господаря квартири міліціонери затримали.

Олександр Денисовець, кінолог:

- Собака повів до сусіднього будинку, біля якого ознаходився чоловік, на якого собака вказав, в подальшом я перевірив документи, попросив показати його руки - руки були в крові, в подальшому передав затриманого слідчо-оперативній групі.

Нині затриманий в слідчому ізоляторі, йому загрожує довічне позбавлення волі. Вбитому ж чоловікові було 38 років, він родом з Житомирщини, як і його покалічений брат.