Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 травня 2015, 20:57 Вбивства
Під Одесою затримали серійного вбивцю, грабіжника та гвалтівника
Під Одесою затримали серійного вбивцю, грабіжника та гвалтівника

Гучне затримання - на Одещині: там упіймали підозрюваного у серії вбивств, зґвалтувань і пограбувань. Однією з останніх жертв стала дев'ятирічна мешканка селища Маяків. Під ранок чоловік заліз у будинок, зняв з дитини під час сну золоті сережки, почав її ґвалтувати й душити. Малу врятував батько, а злочинець утік. До того він встиг напасти ще на трьох жінок.

О четвертій ранку власник будинку, що в селищі Маяки, поїхав у справах. Вдома мирно спали дружина та дев'ятирічна донька. Чоловіка не було годину. Коли повернувся і зайшов до оселі, з жахом побачив: невідомий душить його дитину.

Олександр Драган, керівник Біляївського райвідділу міліції:

- Пытался изнасиловать ребенка, снял сережки и душил при этом ее.

Батько кинувся на захист дівчинки. Зловмисник вирвався, вибіг на двір, вскочив своє авто та втік. Дитину ж у коматозному стані доправили до лікарні. На щастя, за добу постраждала прийшла до тями.

Геннадій, родич постраждалої:

- Сейчас ребенок из реанимации переведен, сама кушает, ходит, разговаривает. Врачи говорять, что в ближайшую неделю будет дома. Ребенок, когда он ее душил, спал и  ничего не помнит. Вообще не помнит. Спрашивает, что такое. Ей объяснили, что упала с кровати, чтоб не травмировать. Потому что если не помнит, что дядька приходил.

Сусіди родини досі в шоці.

Олександр, свідок:

- Хто знал? Я целый день тут работал. Все было нормально. Гости там у них были.

Божевільний нападник на цьому не заспокоївся. Впродовж доби після нападу на дівчинку встиг пограбувати трьох жінок. Забирав гроші та прикраси. Одна з його жертв запам'ятала номер машини. Злодія затримали. З'ясували - це рецидивіст, який донедавна відбував покарання за розбої та зґвалтування.

Спартак, свідок:

- Его остановили ГАИшники и поймали.

Награбоване золото зловмисник під час затримання проковтнув. Проте речові докази уже витягли.

Олександр Драган, керівник Біляївського райвідділу міліції:

- Были извлечены хирургическим путем золотые украшения, которые он похитил в селе Маяки. На данный момент проводяться оперативно-розыскные мероприятия и проверяется его причастность к совершению подобных преступлений на территории Одесской области.

Наразі підозрюваний під вартою. У міліції кажуть - він вже зізнався щонайменше у шести вбивствах, численних розбійних нападах та пограбуваннях. Поки що йому інкримінують замах на зґвалтування та розбійний напад. За цими статтями чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.