Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 березня 2015, 23:08 Вбивства
Киянин відстояв свою точку зору ножем
Киянин відстояв свою точку зору ножем

40-річний киянин убив товариша й поранив іншого приятеля просто під час застілля. Чоловікові не сподобалося, що друзі не поділяють його точки зору. Тому вирішив - тільки за допомогою ножа зможе отримати перемогу у словесній сутичці.

Двері до підвалу на замку й повно сміття. Прибирати на цьому подвір'ї у Подільському районі столиці вже нікому - двірника вбили його ж приятелі.

- Я не знаю, как они друг друга убили, они были такие пьяные!

Надія бачила комунальника за кілька годин до смерті. Розповідає - він, разом із двома чоловіками та жінкою, вже були розігріті горілкою.

Надія, мешканка будинку:

- Они еле ходили тут, мы шли с мужем и с ребенком с площадки, они пытались здесь между собой поговорить!

Товариство влаштувало застілля у підвалі будинку, де двірник зберігав свій робочий інвентар. За чаркою чоловіки стали сперечатися, й один з них схопився за ніж. За мить штрикнув говіркого приятеля у живіт.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Він пояснив, що навіть не зрозумів, що зробив. Наніс проникаюче поранення постраждалому. Який просто встав і пішов до власної квартири, і вони продовжили пиячити.

Та вже за кілька хвилин сорокарічний киянин вдарив ножем просто у серце двірника. Чоловік помер миттєво. Вбивця втік. Правоохоронців викликала жінка, що була у товаристві пияк.

Сергей, мешканець будинку:

- Скорая стояла, в скорой лежал уже человек. Автоматчики стояли. Ребята говорят, человека убили. Одного подрезали, другого убили.

Надія, мешканка будинку:

- Вечером были вспышки, свет, муж открыл вот это окно и спросил: что случилось? А милиция сказали, что произошло такое!

Шукати підозрюваного довго не довелося. У скоєному він зізнався, проте запевнив: не контролював себе й гадки не мав, що все так закінчиться. 

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Він одружений, має двох неповнолітніх дітей, коли працівники міліції прийшли до його дому, близькі навіть не знали, що таке сталося.

60-річного містянина, що першим отримав поранення у живіт, медики забрали до лікарні з внутрішньою кровотечею. Його життю вже нічого не загрожує. В міліції розпочали одразу два кримінальних провадження - за вбивство і за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Батьку двох дітей, що вирішив словесну сутичку за допомогою ножа, загрожує до 15 років позбавлення волі.