Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2015, 22:26 Вбивства
Киянин без приводу забив на смерть чоловіка
Киянин без приводу забив на смерть чоловіка

Смертельна зустріч - на зупинці. У столиці юнак відлупцював незнайомого чоловіка, а той невдовзі помер у лікарні. Трагедія сталася у Святошинському районі. Нетверезий хлопець вийшов по цигарки й накинувся з кулаками на жертву.

Вони зустрілись випадково, пізньої ночі в столичному мікрорайоні Академмістечко. 21-річний нетверезий хлопець вийшов по цигарки, проходячи повз зупинку, йому з невідомих причин не сподобався удвічі старший чоловік. Далі діяв без зайвих слів.

- Наніс йому удар ліктем в район обличчя, а іншою рукою з кулака в обличчя, той впав на землю.

Молодик продовжував бити жертву, і коли та впала. На тілі постраждалого медики констатували численні травми: забій головного мозку, перелом лицевих кісток, розбитий ніс, переломи двох ребер і черепно-мозкову травму. Та сам розбишака цього не пам'ятає.

- Далі деякий час я не пам'ятаю, що було.

Потім нападник прибрав до рук усе, що було в кишенях чоловіка, але не втік, а викликав йому швидку. Допомагав юнак медикам доправити постраждалого і до лікарні. Врятувати жертву побиття було годі - від травм той невдовзі помер. Його кат у вбивстві зізнався на першому ж допиті. Чому вбив - пояснити не може і досі.

Костянтин Грицишен, керівник слідчого відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Відносно затриманого Святошинським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність строком від 7 до 10 років.