Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 лютого 2015, 23:48 Вбивства
На Тернопільщині дівчина забила на смерть залицяльника
На Тернопільщині дівчина забила на смерть залицяльника

Убила за залицяння. На Тернопільщині 21-річна дівчина забила до смерті чоловіка подруги. Загиблий був удвічі старший від своєї кривдниці, проте відповісти та заспокоїти розлюченої нападниці не зміг.

Смертельна бійка сталася в цій двоповерхівці. Власниця будинку запросила до оселі 21-річну подругу. Жінки випивали. За деякий час до застілля приєднався господар. Почав залицятися до гості, й урешті образив її.

Затримана:

- Був п'яний, почав мене за волосся тягнути, на що я дала йому долонею по обличчю, він підвівся і вирвав в мене з шиї цепочку срібну, на що я повторила другий удар йому долонею по лиці.

Після кількох ударів молодиці вже годі було зупинити. Вона безжально била 54-річного чоловіка, а той не міг заспокоїти нападниці. 

- Я кричала: Таню, допоможи, вона дала по лиці йому, щоб йому було больно, я підвелася, копнула в живіт.

- Це тривало близько 10-20 хвилин й спричинило ряд численних тілесних ушкоджень.

Побитий чоловік не зміг самостійно підвестися, а жінкам було байдуже. Вони вирішили далі розважатися й попрямували до бару. 

Анатолій Стельмащук, заступник керівника Тернопільського МВ міліції:

- Залишили чоловіка лежати на землі, так він пролежав аж до наступного ранку, тільки після чого його дружина викликала йому швидку.

Медики вжахнулися: постраждалий був увесь у гематомах, дівчина вибила йому зуби, зламала кілька ребер. Та страшних забиттів зазнали внутрішні органи. Чоловік помер у лікарні. Правоохоронцям шукати кривдниці довго не довелося. Нині вона вже за ґратами й у скоєному зізналася.  

- Я шкодую, що все це зробила, я того не хотіла, навіть близько не думала, що таке буде.

За жорстоке побиття, що закінчилося загибеллю 54-річного чоловіка, дівчині загрожує до 10 років позбавлення волі.