Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 січня 2015, 21:50 Вбивства
П'яна сварка у чугуєвському клубі завершилася вбивством
П'яна сварка у чугуєвському клубі завершилася вбивством

Під час п'яної сварки молодик забив до смерті суперника на Харківщині. Сталося все на автостанції міста Чугуєва. Підозрюваного міліція затримала того ж дня. 28-річний місцевий одразу зізнався у скоєному.

Того вечора обидвоє чоловіків відпочивали у клубі поряд із автовокзалом. Сварка виникла, бо нібито один образив дівчину іншого. Коли конфлікт перейшов у агресивну фазу - традиційно "вийшли поговорити". Куртка постраждалого так і залишилась у гардеробі закладу.

Олександр Парфьонов, керівник Чугуївського РВ міліції:

- В ходе распития спиртных напитков возник данный словесный конфликт. После конфликта указанные лица вышли за здание вокзала, где и произошло нанесение телесных повреждений.

У бійці молодший на 7 років суперник просто забив свою жертву до смерті. Підсумки експертизи шокують - у загиблого травми голови та шиї, крововиливи в мозок, перелами щелепи, двох ребер, підязикової кістки. Уже мертвого 35-річного чоловіка знайшли неподалік клубу.

Олександр Сузий, Чугуївський міжрайонний прокурор:

- Прибыл на место судебно-медицинский эксперт, который осмотрел труп нашего потерпевшего и который установил на теле, на туловище и на голове потерпевшего множественные телесные повреждения. Которые, скорее всего, наносились руками и ногами.

Підозрюваного міліція знайшла того ж дня. Він одразу зізнався у скоєному, пояснивши злочин алкогольним сп'янінням. Покинув постраждалого непритомним, але живим, і той помер унаслідок тяжких травм. За умисне вбивство затриманий може надовго опинитися за ґратами.