Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 грудня 2014, 20:47 Вбивства
На Сумщині чоловік спалив будинок співмешканки разом з її сином
На Сумщині чоловік спалив будинок співмешканки разом з її сином

Жахлива трагедія - на Сумщині. Чоловік вигнав співмешканку з її ж будинку, а поки господиня бігала по допомогу, влаштував пожежу. Коли жінка повернулася, то лиш побачила, як догорає рідна оселя з одинадцятирічним сином усередині.

Ще не було семи годин ранку, раптом сільську вулицю переполохав моторошний крик жінки. Люди побачили над однією з хат густий чорний дим.

Анатолій Хоменко, сусід постраждалої:

- Я вже побіг, коли з вікон чорний дим валив, я двоє вікон вибив. А вона кричить: малий там, вона даже й не знала, чи малий там, чи ні, но Сергій заскочив туда, бо він раньше там був, каже, на кроваті його не було. Туда вже не можна було зайти, воно загорілись, оті шпали, воно креазотом таким, що там дихать нічим було. 

За лічені хвилини будинок запалав увесь. Приїхало 3 пожежні команди, але вони лише завадили поширенню вогню на інші споруди. Обгоріле тіло 11-річного хлопчика знайшли рятувальники після того, як загасили пожежу. Тоді люди звернули увагу, що немає співмешканця матері.

Анатолій Хоменко, сусід постраждалої:

- Ми його не бачили, во-первих, то вже його ж, як пожарні приїхали, так він втік, десь отам ярок повз ліс  іде, так він бензіном, він сам признався там, шо він облив бензіном. Він признався, шо він вроде хлопця не випустив з хати, отак, це він вроде так казав.

Селяни наздогнали п'яного палія. Розповів - напередодні отримав посилку від рідних з Києва. І на радощах пиячив усю ніч. Додому повернувся вдосвіта й почав виховувати співмешканку. 

- А жінку він вигнав, вона до оцього, до мого брата, прибігла в одніх трусах.

Щойно господиня втекла, п'яний коханець вирішив влаштувати пожежу. Коли хвилин через 20 жінка повернулася, будинок вже палав.

Олександр Яскевич, дільничний інспектор Кролевецького МВ міліції:

- За словами затриманого, про те, що в будинку на момент пожежі знаходилася дитина, він не знав, самої пожежі, з його слів, будинку він не хотів підпалювати, а лише хотів спалити ті речі, які йому передали його рідні.

Сусіди розповідають: чоловік і жінка познайомилися з півроку тому, коли мати-одиначка подалася до столиці на заробітки. Спочатку жили мирно, потім співмешканець почав демонструвати агресивну вдачу.   

Олена Чорна, сусідка постраждалої:

- Нормально жили, тільки вона місяць назад визивала міліцію, він розгон дав, так вони тікали до дядька отого свого.

Експерти визначили, що хлопчик помер від отруєння чадним газом, ушкоджень на його тілі не було. Вже розпочате кримінальне провадження за статтею "вбивство". Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.