Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2014, 21:56 Вбивства
На Черкащині жінки намагалися видати вбивство за самогубство
На Черкащині жінки намагалися видати вбивство за самогубство

Аби приховати вбивство, вигадала історію про самогубство. На таке наважилася мешканка Черкащини. Під час сварки падчерка вдарила вітчима ножем, після чого той два дні провів без медичної допомоги. Та, врешті, таки помер.

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернулася п'ятдесятип'ятирічна місцева мешканка. Жінка повідомила, що в дачному будинку знайшла мертвого чоловіка, який нібито скоїв самогубство. На місце одразу виїхала оперативна група.

Роман Дубовенко, співробітник Смілянського МВ міліції:

- Вдома в той час знаходились заявниця та її донька, які перебували на момент приїзду правоохоронців у нетверезому стані. Під час огляду на тілі загиблого, крім ножового поранення, і тілесні ушкодження на голові, які сам потерпілий не міг собі заподіяти.

Зрозумівши, що у версію про самогубство господаря правоохоронці не повірили, молодиця зізналася. Розповіла, що напередодні пиячила разом із вітчимом, а коли скінчилася горілка, чаркувальники посварилися.

Затримана:

- Я вперлась в сервант, а він лізе до мене битись, все, шо було під рукою, те і схватила, на столі лежав ніж, я його взяла, штрикнула, і коли він поліз до матері, я його довбанула по лобі.

Після поранень чоловік прожив ще дві доби, та без медичної допомоги врешті помер. Нині проти жінки розпочали кримінальне провадження за статтею "Умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень". Вона під вартою.