Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2014, 22:55 Вбивства
У Кіровоградській області п'яниця жорстоко вбив пенсіонерку
У Кіровоградській області п'яниця жорстоко вбив пенсіонерку

Вбив за ненаявні гроші. На Кіровоградщині 37-річний чоловік зарізав пенсіонерку, що не дала гривень на горілку. Штрикати ножем стареньку взявся просто на подвір'ї її будинку. Щоб не кричала - ногами бив по голові. Та бажаних банкнот не знайшов. Тож поцупив на кухні харчі й спокійно пішов додому.

Мешканці цього села на Кіровоградщині витирають сльози. Безжально, просто біля хати вбили шістдесятип'ятирічну сусідку. Втратила життя старенька, бо не дала грошей п'яниці. 

- Та не чула нічого, якби чула, то ми б його там кончили, а не він бабку!

Селяни кажуть: пенсіонерка мешкала сама. До дітей переїздила, коли наставили морози. Заощаджень у будинку не тримала, бо на зберігання віддавала рідним.

- Коли начинає холодать сильно, то вона їхала до них у Знамянку, а так, поки тепло, тут була.

Озброєний ножем вбивця накинувся на стареньку, коли почув, що грошей у жінки немає.

Затриманий:

- Я прийшов в начале п'ятого.

- С какой целью?

- Попросить по гроші.

- Навіщо?

- На випивку!

Після кількох ударів гострим лезом у живіт та ногою по голові бідолашна померла.

Затриманий:

- Щось найшло в голову, не знаю шо. Не контроліруємий зробивсь! Й почав тим ножом її… Ударив вниз. А потім вже куди попав.

Андрій Гулий, керівник Знам'янського МВ міліції:

- Було встановлено, що смерть настала від колото-різаних ран та черепно-мозкової травми.

Тіло жертви нападник заховав на подвір'ї. Грошей в оселі різун не знайшов. Тому вирішив забрати з кухні їжу, а також старенького телефона. З цим і попрямував додому. Та коли поїв, зрозумів: це був його останній сніданок у власному будинку. Грабіжника затримали правоохоронці. Він навіть не встиг відмити від крові руки та зняти заплямований одяг. Тепер за скоєне 37-річного чоловіка, що раніше вже мав клопіт із законом за крадіжку, знову посадовлять за ґрати. Проте тепер за умисне вбивство загрожує йому до 15 років позбавлення волі.