Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 жовтня 2014, 23:30 Вбивства
У Броварах чоловік відгамселив до смерті дружину та намагався повіситись
У Броварах чоловік відгамселив до смерті дружину та намагався повіситись

Убив дружину, а сам поліз у зашморг. У Броварах під час п'яної сварки чоловік так відгамселив жінку, що вона померла. Осиротіла восьмирічна донька.

Горілка, суперечки, взаємні образи. Вже не один місяць поспіль сусіди були вимушеними свідками скандалів у неспокійній родині. 33-річний чоловік перебувався непостійними заробітками, жінка торгувала в ятці. Випити полюбляли обидвоє. Після кількох чарок подружжя традиційно починало з'ясовувало стосунки. На восьмирічну доньку дорослі не зважали. 

Олександр Храпач, кореспондент:

- Саме під час однієї з таких сварок чоловік не стримався та почав бити дружину кулаками по голові. Знесилена від болю жінка дісталася дивану, заплющила очі і вже не прокинулась.

Забіяка зрозумів, що накоїв лиха, лише вранці. Одразу зателефонував братові - розкаявся та сказав, що не витримає горя і затягне на шиї зашморг. Аби завадити цій смерті, родич сповістив правоохоронців. Вони встигли врятувати самогубцю.

Олександр Чернявський, керівник Броварського відділу ДСО:

- Повідомив брат даного громадянина, який вчинив даний злочин. Він повідомив, що хоче позбавити себе життя шляхом самогубства через повішення. Даного громадянина було затримано і визвано на місце слідчо-оперативну групу Броварського МВ.

Хоча тієї ночі вбивця був такий п'яний, що тепер не може детально розповісти про трагічні події, та свою вину визнає.

Юлія Барабаш, помічник керівника Броварського міськвідділу:

- Відкрите кримінальне провадження за ч 1 ст 115 ККУ - умисне убивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення від 8 до 15 років. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, триває слідство.

Мешканці ж багатоповерхівки на вулиці Грушевського не ймуть віри, що їхній сусід таке скоїв. 

Валентин, мешканець м. Броварів:

- Страх за те, що ми жили рядом з такими людьми, ну іменно з цією людиною, хазяїном цим. Це ж... ну вбить людину, не пойму.

Сиротою стала 8-річна донька. Подальшу долю неповнолітньої дитини, що враз утратила батька й матір, вирішуватиме районна служба у справах сім'ї та дітей.