Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 жовтня 2014, 23:15 Вбивства
У столиці шукають різуна - вбивцю
У столиці шукають різуна - вбивцю

Різанина - у столиці. В кав'ярні жінка боронила честь батька і ледь не вкоротила віку кривдникові. А на вулиці Вишгородській під час сварки на тролейбусній зупинці удару ножем дістав заробітчанин.

Мирний сімейний відпочинок з чаркуванням у кав'ярні на вулиці Заболотного закінчився несподівано. До столика підійшов невідомий чоловік і почав чіплятися до голови родини. Свідки кажуть: несподіваний гість вимагав заплатити гроші за нібито виконану роботу. Почалася суперечка, яку жорстоко перервала 30-річна дочка - вдарила задираку ножем.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ МВС у м. Києві:

- Вона вихопила ножа і нанесла 3 удари чоловіку, чим спричинила йому не тільки фізичний біль, він і знепритомнів на місці. Чоловік, який чіплявся до її батька, як стало відомо, 45- річний безробітний мешканець Полтавської області. Тут він перебував певний час, чим займався, зараз ми з'ясовуємо.

Лікарям вдалося врятувати постраждалого. Злочинниця ж дочекалася приїзду правоохоронців і нічого не заперечувала.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ МВС у м. Києві:

- Відомості про дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань по ст 121 - це умисне тяжке тілесне ушкодження. Значить, дана стаття передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

***
Після різанини на тролейбусній зупинці на вулиці Вишгородській постраждалого врятувати не вдалося. Від поранень він помер у лікарні. Випадкові свідки бачили, як до компанії підійшов дужий чоловік. Між ними почалася сварка, а згодом - бійка. На одинака накинулися всі, проте він не здавався.

Олександр Храпач, кореспондент:

- За однією з версій слідчих, підозрюваний вихопив ножа та декілька разів вдарив чоловіка задля самозахисту. Хоча від відповідальності різуна це не звільняє.

Злочинець на міліцію не чекав і втік.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Зараз в рамках кримінального провадження розшукується особа, яка вчинила цей злочин. За свідченнями очевидців було складено фоторобот, тобто відомо, як виглядав цей чоловік і власне у що він був одягнений.

Підозрюваний у різанині - чоловік віком 40-45 років, кремезної статури, зростом 180 сантиметрів. Всіх, хто упізнав злочинця, правоохоронці просять телефонувати на номер 102.