Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 жовтня 2014, 21:51 Вбивства
На Сумщині ревнощі між друзями призвели до вбивства
На Сумщині ревнощі між друзями призвели до вбивства

Убивчі ревнощі. На Сумщині з'ясовування стосунків між чоловіками закінчилося смертю. Правоохоронці розкрили злочин за кілька хвилин.

Олександр і Леонід приятелювали змалечку, сусідили. Того дня разом із жінками вирішили почаркувати. Та закінчилися посиденьки трагедією.

Віталій Угольников, керівник Глухівського МВ міліції:

- Суть конфликта, как обычно, из-за женщины. Решили разобраться, ну умысла того, шоб убить, не было, на улицу вышли, тот трошки оказался сильней физически, поэтому, то что подвернулось под руку, нанес несколько ударов, в результате смерть.

Осліплений ревнощами, чоловік поліз до приятеля з кулаками. Той вирішив відмахуватися не руками - схопив держака від лопати.

Роман Михайленко, співробітник Глухівського МВ міліції:

- Первый удар ему пришелся по ключице, он упал на руки и на колени, потом пытается одновременно подняться, и правонарушитель наносит ему второй удар сверху, и удар приходится по ребрам.

Як з'ясували потім експерти, цей сусід переламав бідоласі 4 ребра, одне з яких проштрикнуло легені. Від больового шоку чоловік помер. А нападник - пішов геть. Він обійшов пів-села і сховався в заростях бур'яну біля власного будинку.

Віталій Угольников, керівник Глухівського МВ міліції:

- Сразу же была направлена служебно-розыскная собака, которая, наверное, в течение минут 10, обнаружила этого подозреваемого, который прятался. Ну он буквально недалеко отошел.

Односельців подія шокувала. Вони як один твердять: Леонід спокійний і добрий господар, самотужки доглядав за старенькою матір'ю-інвалідом. 

Оленка, сусідка:

- Пьяным я его никогда не видела, шоб на улице валялся,такого не было, хозяйственный, а ну одному мужику 4 коровы держать. Когда мы приехали сюда, беженцы, он самый первый принес ребенку бутыль молока, потому что знал, что мы с ребенком.

Натомість у трагедії люди звинувачують співмешканку нападника, яка й спровокувала конфлікт.

Ольга Михайлівна, сестра затриманого:

- По-моему, никогда такого не було, шоб Леня на когось нападав, и от куда не йду, все люди, и все, конечно, за Леньку, а девчата спровоцировали, а теперь же ж вона втекла.

Надія Ігнатівна, сусідка:

- Обобрала Льоньку, гроші забрала, і поїхала, повиносила, повивозила все на світі вже отсюда, шо можна.

Наразі чоловік під вартою. Йому загрожує до 15 років тюрми.