Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 червня 2014, 23:21 Вбивства
На Рівненщині п'яна сімейна сварка закінчилася вбивством
На Рівненщині п'яна сімейна сварка закінчилася вбивством

Зарізала чоловіка, коли поруч спала дитина. Кривава трагедія сталася в селищі Квасилові на Рівненщині. Під час сварки і дружина, і чоловік були нетверезі. За версією правоохоронців, жінка оборонялася.

Алла часто викликала правоохоронців гамувати чоловіка. Подзвонила й того вечора. Та коли наряд прибув, господар вже був мертвий. У міліції кажуть: дружина оборонялася.

Марія Юстицька, помічник керівника Рівненського РВ міліції: 

- Поклавши дитину спати, вона замкнула двері. В цей момент в двері почав стукати чоловік, 34-річний Петро, який уже з самого ранку був напідпитку. Жінка злякалася, що під час чергової сімейної сварки він знову буде спричиняти їй тілесні ушкодження, тому замкнула двері. Але чоловіка це не зупинило і він почав виламувати двері.

Свідками сімейної сварки стали сусіди.

Надія, сусідка:

- Стукав в двері, що Алла, відкрий.

- А в котрій то годині було?

- Десь одинадцята. Ну вони часто… То вроді би разом і все нормально. Вони часто ці двері пошкоджували. Один день вибивають, другий вставляють.

Цього разу подружня сутичка завершилася фатально. Швидку до порізаного батька, розповідають сусіди, викликав 16-річний син - він саме повернувся додому. У кімнаті ж спала дворічна донечка. Нині діти в бабусі.

Надія, сусідка:

- Жалко, що одного, що другого. Через те, що молоді. І він пропав, і вона. А дітки? А дітки?

Трагедії було не уникнути, твердять сусіди. Петра вони бачили п'яним лише вранці. Алла ж, повернувшись з дня народження сестри, ще заходила по пляшку до крамниці.

Наталія, сусідка:

- Ну билися вони, билися, пили. Але він такий більш спокійний.

- А вона?

- Вона як вип'є, то була. Як всі люди п'яні, неадекватні.

Марія Юстицька, помічник керівника Рівненського РВ міліції:  

- Жінка стверджує при допитах, що сімейні сварки в сім'ї відбувались часто, нерідко із побиттям дружини. Чоловік зловживав спиртними напоями, протягом року притягувався до адміністративної відповідальності. В минулому також перебував на обліку в Рівненському райвідділі як особа, що є сімейним дебоширом. Проте жінка в момент скоєння правопорушення теж була напідпитку.

Жінку затримали, їй інкримінують навмисне вбивство. Покарання за цей злочин - від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.