Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2013, 22:59 Вбивства
В Миронівці грабіжники вбили пенсіонера, а його дружину залишили вмирати
В Миронівці грабіжники вбили пенсіонера, а його дружину залишили вмирати

Людське життя ціною 10 тисяч доларів. У Миронівці, на Київщині, злочинці вдерлися до квартири пенсіонерів. Спочатку зарізали господаря, далі взялися калічити його дружину. Хотіли грошей.

Нападники залізли до оселі в непримітній миронівській триповерхівці ввечері, коли мешканці вже спали.

Олег Квасков, керівник Миронівського РВ міліції:

- Проникли через окно, разрезав москитную сетку, и начали наносить ножевые ранения ей и ее супругу. И требовать отдать денежные средства, которые находятся в квартире.

Чоловіка штрикали, поки він не помер. Далі взялися до дружини. Діставши 15 ножових поранень, пенсіонерка таки віддала грабіжникам 10 тисяч доларів і 30 тисяч гривень. Нападники кинули господиню помирати, та закривавлена жінка змогла зібратися на силі й викликати швидку.

Антон Дмитрович, мешканець м. Миронівки:

- Міліції понаїзжало, ходили кругом міряли, дивились, отпечатки знімали.

Гарячим слідом правоохоронці дізналися, зловмисники втекли в таксі.

Олег Квасков, керівник Миронівського РВ міліції:

- Мы использовали служебную собаку, которая нас довела до окружной трассы, где, пообщавшись с продавцами киосков, мы установили, что двое неизвестных в ночное время находясь в сильном волнении, сели, вызвали автомобиль такси на трассу, и уехали в город Киев.

Втім, розчинитися в Києві вбивцям не вдалося. Незабаром одного з них затримали у Броварах. Правоохоронці з`ясували, позбавили життя пенсіонера раніше засуджені за розбій.  Напали саме на цю сім'ю, бо точно знали, там є гроші.

Олег Квасков, керівник Миронівського РВ міліції:

- Многие жители города знали о том, что пенсионеры хотят приобрести квартиру и собирали всю жизнь деньги. Они - достаточно коммуникабельные люди, которые давали деньги в долг, и поэтому преступники воспользовались информацией.

Постраждала жінка наразі в лікарні. Її життю вже нічого не загрожує.

Юрій Тарасенко, завідувач хірургії Миронівської лікарні:

- Тяжке состояние було у хворої, поранення грудної клітки, три поранення в спину, порізане підборіддя, руки і пальці. Одне поранення було проникаюче, поранення без пошкодження внутрішніх органів, в настоящий час стан хворої задовільний.

Міліціянти ж шукають другого нападника. За криваву різанину розбійникам загрожує від 15-річного ув'язнення до довічного.