Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2013, 12:07 Вбивства
16-річна дівчина жорстоко помстилася вітчиму
16-річна дівчина жорстоко помстилася вітчиму

Зухвале вбивство - на Дніпропетровщині. 16-річна дівчина, за підтримки приятелів, перерізала деспотичному вітчимові горло. Аби ж позбавити життя напевне, молоді люди камінням проламали чоловікові черепа.

- Таких людей нужно на самом деле убивать!

Так про 42-річного мешканця Дніпродзержинська, який помер страшною смертю, каже один із підозрюваних у скоєнні злочину, 18-річний Святослав. За життя чоловік мав проблеми із законом. Через несплату аліментів відсидів два роки у в`язниці. 2005-го одружився з жінкою, яка вже виховувала восьмирічну доньку. Стосунки падчерки та зазвичай п`яного вітчима були непрості.

Святослав, підозрюваний:

- Неоднократно были попытки изнасилования этой девочки, моей подруги. И он её очень часто избивал со своей матерью.

Після останньої сімейної сварки вітчим вигнав 16-річну Марину та її матір на вулицю. За кілька годин роззлючена дівчина мала чіткий план помсти.

Віталій Гусятниченко, заступник керівника Дніпродзержинського МУ міліції:

- Она пригласила своих сверстников, друзей с которыми она общалась, в количестве четырёх человек, отомстить своему отчиму. При помощи телефона вызвали его на разговор.

Зустріч призначили на дванадцяту годину ночі біля кав'ярні.

- Для чего Вы там оказались? Попугать или как?

- Есть следователь, к нему все вопросы.

Як з'ясували слідчі, під час розмови з пасербицею та її супутниками п`яний чоловік схопив ножа. І тим  підписав собі вирок.

- Друг боксёр ударил его в лицо. Он ушёл в нокаут.

За мить непритомного чоловіка відтягли за кав`ярню. Там і пролилася кров.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Жорстоке вбивство 42-річного чоловіка сталося ось на цьому місці. Головна підозрювана по справі взяла в руки ніж і двічі перерізала горло. Її поплічник взяв в руки каміння і розтрощив жертві череп.

Завдавши з десяток смертельних ударів, товариство втекло.

Віталій Гусятниченко, заступник керівника Дніпродзержинського МУ міліції:

- Переночевали у одного из подозреваемых. Одежду часть сожгли, нож выбросили.

Та сховати кінці у воду не вдалося. Різунів затримали вже наступного ранку. Нині двоє причетних до кривавого нападу мають статус підозрюваних, інші фігурують як свідки. Злочин кваліфікують як "навмисне вбивство за попередньою змовою групою осіб". Санкція статті передбачає до 15 років або довічне ув`язнення.