Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 жовтня 2012, 21:40 Вбивства
У Рівному стріляли в бізнесмена
У Рівному стріляли в бізнесмена

В Рівному скоїли замах на місцевого підприємця. 37-річний чоловік увечері повертався додому, раптом почув постріли. Невідомий випустив кілька куль бізнесменові у спину. Поранений тепер у реанімації в тяжкому стані.

Того вечора бізнесмен поставив автомобіля на стоянку і йшов до будинку. Раптом почув якийсь шум позаду, за мить - пролунали постріли.

Віталій, батько постраждалого:

- Чотири чи п'ять пострілів було. Він, коротше, впав і лежав, ще вспів подзвонити жінці. Поки вона вийшла, сусіди визвали швидку. З речей його нічого не забрали, був кошельок з грошима, було трошки грошей, ключі від машини.

З чотирма кульовими ранами чоловіка в тяжкому стані доправили до реанімації.

Олександр Бучак, анестезіолог Рівненської обласної лікарні:

- Було пошкоджено нирку, селезінку і шлунок, печінку. Нирку і селезінку внаслідок пошкодження видалено.

Лікарі кажуть, від травм у пацієнта розвивається синдром поліорганної недостатності. Це коли життєво важливі органи у стані зниженої функціональності. Чи виживе постраждалий - поки невідомо. Міліція розшукує стрільця та можливих свідків.

Тамара Лисенко, керівник відділу УМВС України в Рівненській області:

- Поки що у слідства дуже мало інформації, що там відбулося насправді. Порушено кримінальну справу за фактом хуліганства, яка передбачає покарання від трьох до семи років.

Чи пов'язаний цей напад із професійною діяльністю підприємця - перевіряють. Натепер відомо, що бізнесмен заходився коло перевезень.