Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 вересня 2012, 21:15 Вбивства
На Дніпропетровщині обікрадений чоловік влаштував самосуд
На Дніпропетровщині обікрадений чоловік влаштував самосуд

Кривавий самосуд на Дніпропетровщині. Подружжя жорстоко побили за те, що вкрало гусей. Господар птиці заштовхав обох у багажника автівки й вивіз у лісосмугу. Злодій від травм помер, його супутниця нині є головним свідком у справі.

На тіло побитого чоловіка натрапили грибарі. У небіжчика, окрім синців на обличчі, зламана рука. Люди одразу зателефонували до міліції.

Сергій Голобородько, керівник відділу Широківського РВ міліції:

- При осмотре трупа, с участием судебно-медицинского эксперта, были обнаружены множественные видимые телесные повреждения.

Особу вбитого з`ясували швидко, адже п`ятдесяти три річний селянин за життя неодноразово мав справу з правохоронцями.

Віталій Лис, перший заступник керівника Широківського РВ міліції:

- Им оказался местный житель пгт. Широкое, который вел, скажем так, антиобщественный образ жизни, находился под "надзором" в нашем райотделе и злоупотреблял спиртными напитками.

Знайти приятелів убитого було не складно. Його 37-річна подруга, котру нещодавно випустили з місць позбавлення волі, одразу розповіла про жахіття, яке ледь пережила. До оселі жінки вдерся незнайомий. Звинувативши господиню зі співмешканцем у крадіжці домашньої птиці, наказав хутко збиратися та йти надвір. Там схопив Наталю за волосся й потяг до власної "Вазівки".

Наталя, постраждала:

- Подошли к машине, он открыл багажник, говорит: залазь. Я говорю, может, не надо. Он говорит: залазь. Я залезла в багажник. Он закрыл багажник, мы поехали.

За двадцять хвилин полонив і приятеля Наталі. Жінка згадує: сільськими дорогами їхали не довго.

Наталя, постраждала:

- Приехали в лесопосадку, он открыл багажник. Готьман вылез, потом я. Он начал сначала Готьмана избивать. Потом меня по спине палкой, я упала.

Екзекуція тривала близько години. Задоволений виховною роботою власник "Жигулів" зник у невідомому напрямку.

Віталій Лис, перший заступник керівника  Широківського РВ міліції:

- После избиения он оставил их здесь, на месте, на данном месте проишествия. Женщина ушла, а наш потерпевший, пролежав некоторое время, получается, скончался.

Бездиханне тіло грибарі знайдуть лише за чотири доби. Того самого дня затримають і підозрюваного. 43-річному чоловікові, який вже не новачок за гратами, інкримінують "завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті простраждалого". А це - від семи до десяти років ув'язнення.