Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2012, 10:26 Вбивства
У столиці через непрацюючий домофон в бійці було вбито хлопця
У столиці через непрацюючий домофон в бійці було вбито хлопця

Здавалося б - буденна ситуація, яку можна було спокійно владнати, а закінчилася страшно. У Деснянському районі Києва, молодики намагалися пройти всередину будинку й наштовхнулися на вперте небажання одного з мешканців пропустити незнайомих людей. Сварка, різанина, один загиблий, троє поранених.

Сліди крові досі на підлозі перед входом до будинку. Про нічний жах мешканці багатоповерхівки тільки чули. Переповідають слова інших - мовляв, тут була справжня бійня.

Ганна, мешканка м. Києва:

- Криков не слышали, спали крепко, разбудила милиция в 12 ночи, позвонили, сказали.

Правоохоронці жінці розповіли, що одну людину вбили, є й поранені. Про деталі нічного жахіття Ганна не розпитувала. Більше знає інший мешканець будинку. Каже - сварка виникла між подружжям, що мешкало в багатоповерхівці, та двома невідомими чоловіками.

- Два парня хотели попасть в подъезд к своему знакомому, не работал домофон. Они стояли, ждали, чтобы кто-то зашел.

Пізно ввечері з гостин поверталися мешканці цього під’їзду. Їх і попросили впустити досередини. Чоловік був категоричним. Сказав, що домофона на те й встановили, аби не пускати будь-кого.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Зав'язалася бійка. Один з молодиків дістав ніж і погрожував чоловіку. В результаті чоловік відібрав ніж і наніс смертельне поранення одному з нападників. В результаті чого чоловік помер.

Сусіди викликали міліціянтів. Ті й виявили мертвого на лавці. Порізи дістали також інші учасники конфлікту. Усі троє потрапили до лікарні. Кримінальну справу вже порушили за навмисне вбивство під час перевищення меж самооборони. Як покарають чоловіка - вирішуватиме суд.