Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2012, 12:24 Вбивства
На Харківщині в магазині один з покупців застрелив іншого
На Харківщині в магазині один з покупців застрелив іншого

Ізюмські пристрасті зі смертельними наслідками. На Харківщині звичайна сварка двох відвідувачів крамниці завершилася смертю одного з покупців. До того ж, від вогнепальних поранень. Один із супротивників був озброєний пістолетом.

П'яний і роздратований чоловік чіплявся до продавчині маленької ізюмськой крамнички. Інший покупець зробив йому зауваження. У відповідь скандаліст вихопив пістолета і запропонував "вийти, поговорити по-дорослому". Заступник погодився - усі, хто був в крамниці, були певні, у руках розбишаки або іграшка, або муляж.

Яна, свідок:

- Слышу - Бах! Бах! Думала, молодежь, петарды. Без всякого! Думала, петарды просто, а потом слышно было плач женский. Я вышла, смотрю: женщина сидит, лежит мужчина в крови, вокруг люди. Тогда понятно было, что пистолет настоящий.

З пістолета вистрілили п"ять разів - в людину влучили дві кулі. Від поранень 38-річний ізюмець помер на місці.

Ігор Сенчук, керівник підрозділу ГУ МВС України в Харківській області:

- Один из мужчин достал пистолет, как позже мы установили, сигнальный, переделанный под стрельбу мелкокалиберными патронами, и нанес потерпевшему два выстрела, один из которых попал в предплечье, другой в руку.

Міліція заходилася шукати стрільця. Особу його з'ясували досить швидко, для затримання викликали "Беркут". Убивця зачинився у своїй квартирі разом з дружиною.

Олександр Пивовар, керівник підрозділу Ізюмського РВ міліції:

- Закрылся у себя в квартире, и на требования сотрудников милиции открыть дверь и выйти не реагировал. После того, как дом был оцеплен, произведены все необходимые мероприятия по обезопасиванию жителей этого дома, а также находившихся неподалеку людей, с применением спецсредств сотрудниками спецподразделений МВД было совершено проникновение в квартиру, где этот человек был непосредственно задержан.

Поки квартиру брали штурмом, чоловік викинув пістолета і набої з вікна, де їх і знайшла міліція. Відповідатиме затриманий не тільки за вбивство, а й за незаконне зберігання зброї. Це додасть йому кілька років ув'язнення.