Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 березня 2012, 13:34 Вбивства
На Київщині 75-річний пенсіонер вбив свого пасинка, щоб спокійно одружитися
На Київщині 75-річний пенсіонер вбив свого пасинка, щоб спокійно одружитися

На Київщині за ґрати піде 75-річний пенсіонер. На схилі літ старий вирішив одружитися. Та на заваді світлого подружнього життя став його пасерб-п'яничка, тож дід спланував позбутися родича.

Віра Гаврилівна, сусідка:

- Як тверезий, усе робить, чисто. Як тільки нап'ється - колотяться.

Віра Гаврилівна звикла до складних стосунків її сусідів. 75-річний дід - трудівник, тримає господарство, а його 62-річний пасерб п'є від самісінького ранку. Та якось стало тихо. Навіть сільський голова помітив відсутність односельця-гультяя. Зниклого почали шукати.

Олег Кульбашний, перший заступник керівника Переяслав-Хмельницького МВ міліції:

- Они просмотрели лесополосу, которая недалеко от этого дома, и нашли возможное место захоронения. Не было листьев осенних, и была свежая земля.

Дедуктивний метод не зрадив. Там таки відкопали трупа. Потому затримали горілчаного товариша загиблого. Той швидко зізнався, як і з ким убивав.

Олег Кульбашний, перший заступник керівника Переяслав-Хмельницького МВ міліції:

- Они вместе с отчимом потерпевшего, они убили обнаруженного мужчину. После этого был задержан отчим, который рассказал, что его пасынок употреблял спиртное, неопрятный. Дома много устраивал скандалы, мешал жить.

Старий планував укотре одружитися. Та розумів: з пасербом годі сподіватися на спокійне сімейне життя. Тоді й виник страшний план - подушку на рота.

Затриманий:

- Убили, оттягли і закопали.

Тепер старий розмірковує, скільки йому присудять за вбивство. Про одруження вже забув. Мовляв, кохана не дочекається.

Затриманий:

- Год 15 буде мені, зараз 75 є - то я уже не доживу.